Menu Zoeken English

Informatieavond Masteropleidingen Fysiotherapie

Maak kennis met deze opleidingen tijdens de informatieavond van 19.00 - 20.30 uur

Voor wie

Wil jij kennis maken met onze masteropleidingen Fysiotherapie? Op 24 juni 2020 organiseren wij een informatieavond. Tijdens deze informatie krijg je voorlichting en informatie over het curriculum, uitstroomrichtingen en praktische zaken. Meld je vandaag nog aan.

De vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeuten neemt toe. Vergroot daarom je kans op de arbeidsmarkt en volg een van onze masteropleidingen; Sportfysiotherapie, Manuele Therapie of Kinderfysiotherapie.

Onze masteropleidingen worden in deeltijd gegeven, waardoor je deze naast je baan kunt volgen. In drie jaar werk je toe naar de titel Master of Science (MSc) waarmee je als specialist je loopbaan kunt op- en uitbouwen in de richting die jij hebt gekozen.

De integratie van wetenschap in de praktijk staat centraal binnen onze opleidingen. Verdieping in diagnostiek en behandelvaardigheden, een kritische reflectie en op hoog niveau klinisch redeneren vormen de bagage die je in drie jaar meeneemt. Daarnaast kun je interprofessioneel samenwerken en kun je een bijdrage leveren aan de innovatie van het beroep.

Datum en tijd

Woensdag 24 juni 2020, van 19.00 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Locatie

Locatie Rochussenstraat

Adres:
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam

Aanmelden

Online registreren voor het event.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen