Ga direct naar de content

Informatieavond Master Architectuur en Master Stedenbouw

Maak kennis met deze opleidingen tijdens de informatieavond.

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst leidt ondernemende architecten en stedenbouwkundigen op. Met een vierjarige ontwerpopleiding op masterniveau combineer je werken op een bureau met een academische studie. Binnen een kleinschalige en informele sfeer til je je ontwerpvaardigheden naar een hoger plan. Aansprekende docenten dagen je uit om je onder te dompelen in een ontwerpcultuur.

Tijdens de informatieavond krijg je een presentatie van opleidingscoördinatoren en een student over:

• de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw
  • het studie- en praktijkdeel
  • werken en studeren, hoe doe je dat? Een student vertelt hoe zijn/haar week eruit ziet.
  • toelating en aanmeldingde pre-, master Architectuur & Techniek voor studenten afkomstig van een beeldende kunstopleiding van de opleidingen Spatial Design, Interieur en Vormgeving.

Tevens is er gelegenheid om het gebouw te bezichtigen en studentenwerk te bekijken.

Donderdag 7 juni 2018, 19:00 uur

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de informatieavond van de Academie van Bouwkunst.