Ga direct naar de content

Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

13 september 2017

Waar staat de geriatrische revalidatiezorg en waar is er ruimte voor verbetering? Hoe kan de meerwaarde zo goed mogelijk inzichtelijk worden gemaakt? Tijdens deze studiedag worden dit soort vragen behandeld. Lector Marleen Goumans is dagvoorzitter.

Datum: Woensdag 13 september
Locatie: De Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort 

Dit jaar is er aandacht voor belangrijke knelpunten zoals de afbakening van GRZ, bekostiging en het meten van kwaliteit. Deskundige sprekers praten u bij over recente ontwikkelingen en mogelijkheden. Tijdens het middagprogramma staan er verschillende verdiepende keuzesessies geprogrammeerd. De dag wordt aan elkaar gepraat door Marleen Goumans, lector Samenhang in de Ouderenzorg bij Kenniscentrum Zorginnovatie.

Doelgroep 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, huisartsen, klinisch geriaters en andere medisch specialisten, paramedici, verpleegkundigen en managers in de ouderen-, thuiszorg en chronische zorg, voor zorgverzekeraars en beleidsmakers.

Accreditatie 

Accreditatie is aangevraagd voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en geriatriefysiotherapeuten. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Leids Congres Bureau.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.