Ga direct naar de content

Regiobijeenkomst Regionaal Consortium Zwangerschap en Geboorte

27 september 2016

De regiobijeenkomst staat in het teken van de implementatie van de door het consortium ontwikkelde blauwdruk en de toekomst van het Regionaal Consortium.

De regiobijeenkomst staat in het teken van de volgende twee thema's: 

  • Implementatie van de door het consortium ontwikkelde Blauwdruk Psychosociale zorg & Veilig Thuis;
  • Toekomst van het Regionaal Consortium, specifiek ook met het oog op een eventueel vervolg van het ZonMw-programma Zwangerschap en Geboorte. 

Op 10 juni is de onderzoeksagenda Zwangerschap en geboorte ‘Een gezonde start voor moeder en kind. Integrale zorg rondom Zwangerschap en geboorte’ gelanceerd. Deze onderzoeksagenda is een update van de onderzoeksagenda uit 2010 en is opgesteld in het kader van een mogelijk vervolg van het ZonMw-programma Zwangerschap en Geboorte. De onderzoeksagenda beschrijft kennisvragen en kennislacunes op het terrein van zwangerschap en geboorte die de gezondheid van (aanstaande) moeder en kind bevorderen, die gezondheidsverschillen terugdringen en de kwaliteit van de (preventieve) zorg verbeteren.

Locatie: Hogeschool Rotterdam, locatie Rochussenstraat
Accreditatie en kostenAan het symposium zijn géén kosten verbonden
Accreditatie is aangevraagd bij KNOV, NVOG en KCKZ. Om de punten uiteindelijk toegekend te krijgen is het van belang dat u uw (BIG/KCKZ) registratie nummer invult op het online aanmeldingsformulier en tekent voor aanwezigheid. De organisatie van het symposium zorgt ervoor dat uw presentie wordt verwerkt. 

De bijeenkomst is bedoeld voor participanten van het regionaal consortium en toegankelijk voor alle medewerkers van een deelnemende organisatie (dus niet alleen de contactpersonen).

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.