Ga direct naar de content

Boekpresentatie 'Disability Studies in de Lage Landen'

6 oktober 2016

Op 6 oktober vindt de feestelijke boekpresentatie plaats in de Postkamer in Nijkerk. Lector Mieke Cardol is één van de auteurs van dit boek.

Om 17.30 begint de boekpresentatie met een toespraak over het hoe en het belang van het boek. Daarna is er tijd voor ontmoeting met eten en drinken.

Disability Studies in de Lage Landen is een verrassend veelzijdig studieboek waar meer dan veertig Vlaamse en Nederlandse auteurs, waaronder lector Mieke Cardol, aan hebben meegewerkt. Vanuit diverse disciplines en invalshoeken worden projecten en onderzoeken uit het vakgebied Disability Studies in negentien hoofdstukken beschreven en geanalyseerd.

Studieboeken blijven ook in het digitale tijdperk gelukkig hun waarde behouden. Uitgeverij Garant stimuleert dit en reikt jaarlijks de studieboekprijs uit met als doel meer aandacht te vestigen op het belang van studieboeken in het hoger onderwijs.We zijn extra trots dat ‘Disability Studies in de Lage Landen‘ als één van de laatste vijf boeken op de shortlist staat en meedingt naar de studieboekprijs 2016 (uitslag november 2016).

Wanneer: donderdag 6 oktober 2016
Locatie: De Postkamer
Adres: Kleterstraat 21, 3862 CA Nijkerk

Tijd: 17:30 uur tot 19:00 uur
Vervoer: De Postkamer ligt op 5 minuten wandelafstand van het NS station. Er is een kleine parkeerruimte aanwezig naast de Postkamer (uitrijmunten worden gratis uitgedeeld).

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.