Ga direct naar de content

Peter Ester spreker op How To Get There Summit

Donderdag 17 november 2016

Lector Human Capital Peter Ester spreekt op 17 november op het grote innovatie evenement 'How To Get There Summit'. Samen met medeauteur Arne Maas vertelt hij in een ‘How To Session’ over hun boek en het onderzoek dat zij daarvoor deden naar de ondernemerscultuur in Silicon Valley.

Eerder dit jaar verscheen het boek ‘Silicon Valley: Planet Startup’ van Peter en Arne. Geïntrigeerd door deze innovatieve hotspot in San Francisco ontstond de vraag wat Silicon Valley zo succesvol maakt. Peter en Arne deden onderzoek en zagen dat er een cultuur heerst waarin ondernemers risico moeten durven nemen, creatief en innovatief moeten zijn, maar ook een tikje tegendraads.

Tijdens de How To Get There (HTGT) Summit kunnen verschillende programmaroutes gevolgd worden. De How To Sessions is een van de routes waarbij de bezoeker een keuze kan maken uit 44 sessies. Naast Peter Ester en Arne Maas spreken er ook bedrijven als KPN, Unicef, AkzoNobel en Philips.

Dit jaar is Haagse Hogeschool gastheer van het HTGT Summit dat ieder jaar in een andere plaats of locatie wordt georganiseerd. De Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is de hoofdorganisator van het evenement.

Global Entrepreneurship Week

Van 14 tot en met 18 november vindt de jaarlijkse Global Entrepreneurship Week (GEW) plaats. In deze week worden wereldwijd activiteiten georganiseerd die in het teken staan van ondernemerschap. Het HTGT Summit is een van de activiteiten van de GEW.

Details

  • Datum: donderdag 17 november 2016
  • Tijd: 12.00 uur – 22.00 uur. Kijk hier voor het uitgebreide programma.
  • Locatie: Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag

Deelnemen

Iedereen is welkom op dit grootschalige evenement. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van How To Get There Summit

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.