Ga direct naar de content

Boek presentatie Peter Ester

Silicon Valley Accelerators: Building Successful Startups

In Peter Ester zijn nieuwe boek 'Silicon Valley Accelerators: Building Successful Startups' beschrijft hij hoe accelerators kansrijke startups empoweren.

Silicon Valley is de meest innovatieve regio ter wereld. Apple, Google, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, Uber en Airbnb veranderden onze manier van denken, leven en ondernemen. Silicon Valley heeft een uniek ecosysteem dat startups helpt om de markt te veroveren.

Een groeiend aantal accelerators In Silicon Valley helpen startups om hun product naar de markt te brengen, hun business idee te verfijnen, hun product te ontwikkelen, hun team te versterken, een marketing strategie uit te denken, eerste klanten te krijgen en kapitaal op te halen.

In Silicon Valley Accelerators: Building Successful Startups, beschrijft lector Peter Ester hoe deze accelerators kansrijke startups empoweren. In zijn presentatie geeft hij de belangrijkste conclusies. In het panel daarna, o.l.v. Arjen van Klink, gaat het om de vraag wat wij van Silicon Valley kunnen leren en hoe Nederland de slag naar een bloeiende startup economie kan maken. En: hoe kunnen accelerators worden ingezet om ons hoger onderwijs ondernemender te maken?

Het panel bestaat uit:

  • Joeri van den Hoek - docent en ondernemer
  • Martin Luxemburg - Erasmus Centre for Entrepreneurship
  • Evert Jaap Lugt - YES!Delft
  • Peter Ester - Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam

Datum en tijd: Vrijdag 24 November, 13.30 – 15.00 uur, met aansluitend borrel
Locatie: Hogeschool Rotterdam Business School, Kralingse Zoom 91, Rotterdam

Voor wie?

Studenten, docenten, management, onderzoekers, ondernemers, professionals uit bedrijfsleven en andere geïnteresseerden. 

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier

 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.