Menu English

Fysiek Voorlichting Masters Fysiotherapie (deeltijd)

Maak kennis met de opleiding

Wil je meer weten over de Masters Fysiotherapie (Manueel/Kinder/Sport)? Bezoek ons op locatie!

Een Master Fysiotherapie in Rotterdam,
Wil jij ook jezelf overtreffen?

De vraag naar gespecialiseerde fysiotherapeuten neemt toe. Vergroot daarom je kans op de arbeidsmarkt en volg een van onze masters; Sportfysiotherapie, Manuele Therapie of Kinderfysiotherapie.

Tijdens de fysieke voorlichtingsbijeenkomst van de Masters Fysiotherapie krijg je een gerichte indruk van deze unieke Masteropleidingen die een exclusieve link hebben met de dagelijkse praktijk.

Innovatie en de juiste zorg op de juiste plek zijn uitgangspunten van alle drie de Masters. Cliënten gaan in toenemende mate op zoek naar de beste zorg voor hun zorgvraag, welke ze halen bij de gespecialiseerde zorgverlener. Juist deze zorgverlener leiden wij op Hogeschool Rotterdam.

Beleef de Masters Fysiotherapie op onze Open dagen en raak geïnspireerd van ons opleidingsprogramma en de onderscheidende manier van aanbod. De integratie van wetenschap richting het handelen als gespecialiseerd fysiotherapeut staat centraal.
Uniek is ook onze combinatie Master fysiotherapie waarin je het beste mee krijgt uit twee werelden…

Je bent van harte uitgenodigd!

Locatie

Rochussenstraat 198, 3015 EK Rotterdam

  • 18.30 uur Inloop, ontvangst bij de koffiecorner
  • 19.00 uur Programma
  • 19.45 uur Vragenronde

Datum

woensdag 19 April, om 19.00 uur 

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze online voorlichting. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen aan de voorlichting. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen