Menu English

Voorlichting Techniekopleidingen

Maak online kennis met onze techniekopleidingen

Wil je leren apps, robots, transport of een duurzame leefomgeving te ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren? Zie jij jezelf later experimenteren met chemische stoffen? Of wil je gewoon het leven van mensen beter en makkelijker maken? Het is allemaal mogelijk in de studierichting techniek. Meld je aan en kom online langs bij de voorlichting Techniekopleidingen.

Datum

Vrijdag 3 februari, 15.30 - 16.30 uur

In deze online voorlichting laten we je zien wat je kunt betekenen, bereiken en maken met technische opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Dit doen we aan de hand van twee toekomstgerichte thema's waar je tijdens je opleiding en later in het werkveld mee te maken krijgt:

  • Duurzaamheid
  • Digitalisering

Op basis van projecten waar studenten vanuit verschillende opleidingen samenwerken, laten we je zien welke rol je kan spelen en welke opleidingen daarbij passen: van Gezondheidszorg Technologie tot Communication and Multimedia Design, van Elektrotechniek tot Bouwkunde en van Informatica tot Logistics Engineering. Hoe verschillen opleidingen van elkaar? En wat lijkt jou interessant?

De voorlichting is bedoeld om een breed beeld te geven van techniek en welke techniekopleidingen er bij Hogeschool Rotterdam zijn. Er zal niet bij elke opleiding in details worden getreden. Ontdek ons aanbod en kom naar deze voorlichting. Met deze presentatie helpen we je op weg naar de juiste keuze.

 

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze online voorlichting. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen aan de voorlichting. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen