Menu English

Voorlichting Werktuigbouwkunde (voltijd)

Maak online kennis met de opleiding

Hou je van techniek en zou je graag apparaten of machines willen ontwerpen? Of zou je willen bijdragen aan een veiligere en duurzamere wereld met behulp van technische oplossingen? Dan is de opleiding Werktuigbouwkunde misschien wel wat voor jou!

Tijdens deze opleiding leer je technische problemen te analyseren, deze op een creatieve manier op te lossen en mag je je ontwerpen realiseren met 3D printers en verschillende machines in de werkplaats. 

Je wordt in 4 jaar opgeleid tot werktuigbouwkundig ingenieur die zich bezighoudt met technologische innovaties die essentieel zijn voor het oplossen van verschillende problemen in het bedrijfsleven en de maatschappij. Wil je meer weten over deze opleiding en heb je geen tijd (gehad) om een van onze open dagen te bezoeken? Schrijf je dan snel in voor een van onze online voorlichtingen!

Datum

Dinsdag 31 januari van 17.00 - 18.00 uur

Liever op een ander moment een voorlichting bijwonen? Bekijk het overzicht met voltijd  of deeltijd voorlichtingsactiviteiten.

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze online voorlichting. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen aan de voorlichting. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen