Menu English

Voorlichting Pabo zij-instroom (deeltijd)

Maak online kennis met de opleiding

Wil je meer weten over de zij-instroomroute van de Lerarenopleiding Basisonderwijs? Doe dan mee met deze online voorlichting!

Heb je minimaal een hbo-bachelor diploma? En wil je leraar in het basisonderwijs worden? Dan heb je 2 mogelijkheden om je diploma binnen 2 jaar te behalen.

 

Je kan het zij-instroomtraject volgen. Dan sta je direct zelfstandig voor een klas en volg je 1 keer in de week lessen op de pabo en je bent in dienst van een basisschool. Of je doet de pabo in deeltijd. Dit betekent 1 dag in de week lessen op de pabo en 1 dag in de week stage lopen. Meer weten? Wij vertellen je alles in deze voorlichting.

Datum

Maandag 30 januari, van 19.30 - 20.30 uur 

Liever op een ander moment een voorlichting bijwonen? Bekijk het overzicht met alle voltijd of deeltijd voorlichtingsactiviteiten.

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze online voorlichting. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen aan de voorlichting. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen