Menu Zoeken English

Minorbeurs

Als externe studenten een minor volgen bij Hogeschool Rotterdam

In de hoofdfase van je studie speelt de minor een belangrijke rol. Je kunt je verbreden of jezelf juist specialiseren. Je kunt kiezen uit minors van je eigen opleiding, maar misschien overweeg je wel een minor te volgen bij Hogeschool Rotterdam. Kom dan op 17 februari 2020 langs bij onze Minorbeurs.

De Minorbeurs

Op de beurs kun je je oriƫnteren op het minoraanbod door deel te nemen aan klassikale voorlichtingen, de verschillende stands te bezoeken en in gesprek te gaan met docenten en/of studenten van de minors.

Kies op Maat

Hogeschool Rotterdam is aangesloten bij Kies op Maat, een landelijk platform van hogescholen die het mogelijk maakt om bij een andere hogeschool of universiteit een minor te volgen. Indien jouw instelling ook is aangesloten bij Kies op Maat vindt onderling eenvoudig verrekening van kosten plaats. Daar merk je als student niets van.

Hoe werkt het?

  1. Kies een module op Kies op Maat;
  2. Ga met de leerovereenkomst naar de examencommissie van jouw onderwijsinstelling;
  3. Lever de door jou en door jouw examencommissie getekende leerovereenkomst aan bij Hogeschool Rotterdam;
  4. Na goedkeuring door de Hogeschool Rotterdam ontvang je instructies over het inschrijfproces.

Via Kies Op Maat kun je als hbo- of wo-student eenvoudig en veelal kosteloos minors volgen bij andere hogescholen en universiteiten in Nederland. Of dat onderwijs nu wordt gegeven in Enschede of Rotterdam maakt niet uit, wat telt is jouw interesse.

Welke minors staan op onze Minorbeurs?

Een groot aantal minors dat via Kies Op Maat wordt aangeboden kun je terugvinden op onze Minorbeurs. Op de beurs geven wij extra informatie over de beschikbare minors en kunnen we je meer vertellen over de inschrijfprocedure. Let op: niet alle minors zijn vertegenwoordigd. Begin februari is het programma bekend van de minors die aanwezig zijn op de beurs. 

Wanneer is de Minorbeurs?

De Minorbeurs vindt plaats op maandag 17 februari 2020 van 17.00 uur tot 20.00 uur op locatie Kralingse Zoom.

Stuur mij het programma

Laat via onderstaand formulier jouw gegevens achter en je ontvangt begin februari het definitieve programma via het opgegeven e-mailadres.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen