Ga direct naar de content

ANSE Summer University

Internationaal congres i.s.m. Master Begeleidingskunde

Wil je als coach, supervisor of begeleidingskundige wat extra internationale kennis vergaren deze zomer? De ANSE Summer University biedt lezingen en workshops onder het thema: Moving and being moved - Coaching and Supervision in a rapidly changing world

Wat en wanneer

Van 21 tot 25 augustus 2017 organiseert de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) in samenwerking met de Master Begeleidingskunde (Hogeschool Rotterdam), de ANSE* Summer University in Rotterdam. 

Tijdens deze conferentieweek onderzoeken we de betekenissen van het spanningsveld tussen beweeglijkheid en behoefte aan houvast voor het begeleiden van professionals op individueel-, team- en organisatieniveau.

Voor wie? 

Coaches, supervisoren en begeleidingskundigen. Een unieke kans om vakgenoten uit heel Europa te ontmoeten en Rotterdam van binnenuit te ontdekken.

Programma

Tijdens deze week krijg je inspiratie door internationale keynote speakers zoals:

  • Jitske Kramer (NL)
  • Adrienne Goehler (D)
  • Hubert Hermans (NL)
  • Kapo Saue (Est)

Daarnaast kun je actief deelnemen aan internationale workshops waarvan er twee worden verzorgd door docenten die zijn verbonden aan de Master Begeleidingskunde (Annette Perino en Michelle Kurzenacker). De conferentie vindt plaats op Hogeschool Rotterdam.

Meer informatie en aanmelden 

Op de site SU2017.eu  vind je meer informatie over het congres en kun je je aanmelden. 

* Association of National Organisations for Supervision in Europe

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.