‘Als het werkt, werkt het’

Symposium ter gelegenheid van het afscheid van Coen Winkelman. Hierbij richten wij ons op zijn manier van werken, waarbij evidence based practice en expert based handelen hand in hand gaan.

Op vrijdag 20 april organiseert de opleiding Logopedie van Hogeschool Rotterdam een middagsymposium rondom het thema ‘als het werkt, werkt het’. Dit symposium staat in het teken van het afscheid van Coen Winkelman. Hierbij richten wij ons op zijn manier van werken, waarbij evidence based practice en expert based handelen hand in hand gaan. We gaan nader in op hoe deze twee zich tot elkaar verhouden. Ook zal er deze dag aandacht zijn voor belangrijke zaken na het afstuderen.

Coen Winkelman

Coen neemt afscheid, na ruim 45 jaar werkzaam geweest te zijn als logopedist. Hij heeft veel betrokkenheid getoond bij de ontwikkelingen van het vak en heeft een grote passie voor vloeiendheidsstoornissen. De cliënt staat altijd voorop, waarbij de therapeut mag vertrouwen op zichtzelf.

Datum: vrijdag 20 april 2018
Tijd: 12.15 – 18.00 uur
Locatie: Hogeschool Rotterdam, locatie Rochussenstraat 198 Grote collegezaal (RS.00.311 begane grond)
Kosten: Deelname is kosteloos

12.15 – 13.00 uur Inloop met koffie, thee en een informatiemarkt
13.00 – 13.15 uur Opening door de onderwijsmanager: mw. Dian Verberne
13.15 – 14.00 uur Keynote door dr. Hanneke Kalf:
                                Als het werkt, werkt het: een kritische beschouwing voor de logopedie.
                               Ter gelegenheid van het afscheid van Coen Winkelman.
14.00 – 14.30 uur Pauze & informatiemarkt
14.30 – 15.20 uur Workshopronde 1
15.25 – 16.15 uur Workshopronde 2
16.15 – 17.00 uur Afscheidscollege Coen Winkelman
                               Mindful spreken – basisvoorwaarde voor spraakverandering
vanaf 17.00 uur     Receptie met een hapje en drankje

Bekijk hier de keuze voor de workshops  en de samenvatting van het plenaire programma

Meld je uiterlijk 13 april 2018 aan voor het symposium via onderstaande link:
Online registreren voor het event.