Menu Zoeken English

Zorgtechnologie

(werkend) leven gezonder, aangenamer en leuker maken met zorgtechnologie

Binnen ZorgTech010 werken studenten, docenten, onderzoekers en professionals uit de praktijk samen aan innovatieve technologieën die het werk in de zorg aantrekkelijker en efficiënter maken. Maar ook richten wij ons op technologie die het leven van mensen die zorg ontvangen ondersteunt bij bijvoorbeeld herstel en het voorkomen van functieverlies. Dit is vaak technologie die praktisch is en goed door onze studenten ontworpen en getest kan worden in co-creatie met het bedrijfsleven en de zorgpraktijk.

Toon:

Hogeschool Rotterdam heeft verschillende samenwerkingsvormen, bijvoorbeeld stages, afstudeeropdrachten of minor- en onderzoeksprojecten. Heb je een stage- of afstudeerplek beschikbaar, een probleem waarvoor een hulpmiddel ontwikkeld moet worden of een ander soort vraag of opdracht? Neem dan contact met ons op.

Minoropdrachten

Minor

Een minor is een verplicht half jaar onderwijs naar keuze, waarmee studenten zich meer kunnen verdiepen in het vakgebied of zich juist kunnen verbreden. We nodigen partners in het werkveld van harte uit om vraagstukken en/of opdrachten met ons te (blijven) delen. Neem hiervoor contact op via zorgtech010@hr.nl.

Bekijk de minoropdrachten Stages en afstudeeropdrachten

Om een stagiair of afstudeerder van Hogeschool Rotterdam te kunnen begeleiden zijn er twee criteria waar een organisatie aan moet voldoen: 

  • binnen de organisatie is een begeleider aanwezig met voor de opleiding relevante vakkennis op minimaal hbo-niveau
  • de organisatie bestaat uit minimaal 4 personen

Neem voor meer informatie of voor een opdracht contact op via zorgtech010@hr.nl.

Bekijk voorbeelden van stages en afstudeeropdrachten 

Onderzoeksprojecten

Praktijkgericht onderzoek

Ons praktijkgericht onderzoek is nauw verbonden met het onderwijs zodat het bijdraagt aan het opleiden van professionals met een kritische, onderzoekende en ondernemende houding. Het verwerven van kennis en het toepassen daarvan in het werkveld draagt bij aan het verbeteren en vernieuwen van zowel de opleiding als de beroepspraktijk. Neem voor meer informatie of voor een opdracht contact op via zorgtech010@hr.nl.

Bekijk voorbeelden van praktijkgericht onderzoek

Experts

van ZorgTech010

De hogeschool heeft een aantal experts op het gebied van zorgtechnologie met wie samengewerkt kan worden. Deze samenwerking kan vorm krijgen in een workshop of een presentatie gegeven door onze experts. Maar als je zelf veel kennis hebt over (een onderdeel binnen) zorgtechnologie, kun je ook als gastspreker optreden tijdens een college of event op de hogeschool. Neem hiervoor contact op met een van onze experts.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen