Menu Zoeken English

Create4Care

ZorgTech010

Create4Care is een onderdeel van het Erasmus MC en wordt betaald door het Erasmus MC. Create4Care doet heel veel samen met Hogeschool Rotterdam. Zo hebben vorig jaar bijvoorbeeld meer dan zeventig studenten van Hogeschool Rotterdam projecten uitgevoerd in samenwerking met Create4Care. Ook lopen er verschillende afstudeerprojecten. Studenten van Hogeschool Rotterdam krijgen hierbij ondersteuning van drie Hogeschool docenten die parttime werkzaam bij het Erasmus MC.

Verpleegkundigen komen in hun werk vaak problemen tegen die ze zelf provisorisch oplossen. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC werken studenten samen met ziekenhuismedewerkers aan zorginnovaties die praktijkproblemen helpen op te lossen. In dit artikel zie je welke problemen al zijn opgelost in samenwerking met onze studenten.

De werkplaats van Create4Care bevindt zich op de derde verdieping van het Erasmus MC-Sophia en is geopend op maandag t/m donderdag van 09:00 - 17:00 uur en op vrijdag van 12:00 - 17:00 uur. 

Heb je dus als arts, verpleegkundige of (familie van) patiƫnt een probleem waar je tegenaan loopt of een idee hoe bepaald werk makkelijker gemaakt kan worden? Neem dan vooral contact met ons op.

Voorbeelden van de samenwerking met Erasmus MC in Create4Care

Foto van locatie

Erasmus MC-Sophia, Wytemaweg 80 3015 CN Rotterdam

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen