Ga direct naar de content

Ben je fysiotherapeut en wil jij je kennis verdiepen op masterniveau?

Tijdens de masteropleiding verdiep en verrijk je je kennis binnen jouw vakgebied. Je triage-, vroeg-, en fijn-diagnostische deskundigheid wordt vanuit pathogenetisch perspectief vergroot. Je kunt je nieuw opgedane kennis direct toepassen in de dagelijkse fysiotherapeutische praktijk.

Drie masteropleidingen

Hogeschool Rotterdam biedt drie masteropleidingen aan binnen de fysiotherapie: Kinderfysiotherapie, Sportfysiotherapie en Manuele Therapie.

De drie masters worden in deeltijd gegeven, waardoor de studie naast je baan gevolgd kan worden. Ons onderwijs is kleinschalig, laagdrempelig en er is veel persoonlijke aandacht. Onze lessen zijn praktijkgericht en je krijgt les van lokale experts. Ook zijn er regelmatig internationale en nationale experts op bezoek als gastdocent.

  • Master Kinderfysiotherapie

    Tijdens de master Kinderfysiotherapie specialiseer je je in het behandelen en begeleiden van kinderen. Je verwerft specifieke competenties voor het vakgebied die passen bij de moderne kinderfysiotherapeut. De master Kinderfysiotherapie is in 2016 geaccrediteerd door het NVAO.

  • Master Manuele therapie

    Tijdens de master Manuele Therapie leer je specifieke diagnosestelling en een daarbij passende fysiotherapeutische behandeling vast te stellen. De master Manuele Therapie is in 2012 geaccrediteerd door het NVAO en in 2013 door het IFOMT.

  • Master Sportfysiotherapie

    Tijdens de master Sportfysiotherapie verdiep je je in het specialistische gebied van sportblessures, inspanningsfysiologie, trainingsleer en de complexe context waarin sport en bewegen zich afspelen. De master sportfysiotherapie is in 2016 geaccrediteerd door het NVAO.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.