Ga direct naar de content

Succes in deeltijd

Wil je je naast je werk verdiepen, ontwikkelen en/of professionaliseren? Dan ben je bij Hogeschool Rotterdam aan het goede adres. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je begint aan een deeltijdopleiding, maar ook daadwerkelijk je diploma behaalt.

Toon:

Hieronder vind je de economische en bedrijfskundige deeltijdopleidingen van Hogeschool Rotterdam.

 • Bedrijfskunde MER deeltijd

  Ben jij een multitalent dat zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi)overheid aan de slag wil kunnen, dan is de opleiding Bedrijfskunde MER iets voor jou.

 • Business IT & Management deeltijd

  Houd je er van om oplossingen te bedenken voor ICT-problemen? Dan is de opleiding Business IT & Management van Hogeschool Rotterdam iets voor jou.

 • Technische Bedrijfskunde deeltijd

  Als technisch bedrijfskundige ben je breed opgeleid en veelzijdig inzetbaar. Een bedrijfskundige die werkt in een technische omgeving, het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening of de industrie.

 • Human Resource Management deeltijd

  Wil jij werken als personeelsadviseur, loopbaancoach of een uitzendbureau runnen? Ga dan Human Resource Management (HRM) studeren aan Hogeschool Rotterdam.

 • Commerciële Economie deeltijd

  Wil jij een nieuw product succesvol op de markt zetten of zorgen dat meer mensen een product kopen? Met de opleiding Commerciële Economie leer je dit allemaal.

 • Bedrijfseconomie deeltijd

  Wil jij de financiële spin in het web zijn van een organisatie? Dan is de opleiding Bedrijfseconomie van Hogeschool Rotterdam iets voor jou.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.