Menu
Zoeken English

Feedback

Veelgestelde vragen

Ook van je medestudenten krijgen we feedback. De meest voorkomende vragen / problemen (en wat we er aan doen) staan hieronder.

Let op: moet je steeds inloggen op de app en kom je dan op Hint terecht? Dan maak je gebruik van de FM-app. Deze is alleen geschikt voor studenten van de opleiding Facility Management. De app van Hogeschool Rotterdam download je hier voor Android en voor iOS.

De volgende versie verwachten we in april aan te kunnen bieden. In deze nieuwe versie kijken we naar een webversie van de informatie in de app. Bekijk hint.hr.nl/app (inloggen) voor alle aankondigingen van de nieuwe versies en wat daarin zit en praat erover mee op Yammer (inloggen). 

Ja, dat kan sinds de laatste update. Klik het vak aan in de agenda dat je niet meer wil zien en vink de weergave uit. 

Dit is een van de meest gevraagde functies van de app. Superinteressant natuurlijk en daarom werken we er hard aan. Maar eerst moet de leverancier van Osiris nog dingen aanpassen voordat we je een notificatie kunnen sturen met de app. We zijn dus druk in gesprek met de leverancier om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Wordt vervolgd.

De volledige mailmogelijkheden komen niet in de app. Daar kiezen we bewust voor, omdat we dan een heel e-mailprogramma na moeten gaan maken, terwijl je die vaak zelf al op je telefoon hebt staan. We hopen voor de zomervakantie de je mailberichten wel te kunnen tonen in de app. Dit worden dan linkjes die doorverwijzen naar de webmail. Je kunt wel via Hint de handleiding (inloggen) bekijken hoe je je mail kunt synchroniseren met je mail app van je telefoon.  

Geef feedback op de app

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen