Menu
Zoeken English

Feedback

Veelgestelde vragen

Ook van je medestudenten krijgen we feedback. De meest voorkomende vragen / problemen (en wat we er aan doen) staan hieronder.

Let op: moet je steeds inloggen op de app en kom je dan op Hint terecht? Dan maak je gebruik van de FM-app. Deze is alleen geschikt voor studenten van de opleiding Facility Management. De app van Hogeschool Rotterdam download je hier voor Android en voor iOS.

De volgende versie verwachten we eind januari / begin februari aan te kunnen bieden. In deze nieuwe versie zitten de voortgang van je studie (je studiepunten) en een verbeterde agendaweergave. Zo worden bijvoorbeeld je vakken als één blok getoond in plaats van losse blokjes, zie je als er combinatielessen zijn welke docent bij welke klas en welk lokaal hoort, krijg je een weekweergave en - als het lukt - een pinch to zoom optie, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel detail je op de overzichtspagina ziet. Bekijk hint.hr.nl/app (inloggen) voor alle aankondigingen van de nieuwe versies en wat daarin zit en praat erover mee op Yammer (inloggen). 

Dat kan nu nog niet. Dit vraagt om een aanpassing door de leverancier van de roostersoftware van de hogeschool of om een organisatorische aanpassing. Daarover zijn we nu in gesprek. We hopen dit natuurlijk zo snel mogelijk als optie beschikbaar te maken, maar een planning kunnen we er nog niet voor geven.

Dit is een van de meest gevraagde functies van de app. Superinteressant natuurlijk en daarom werken we er hard aan. Maar eerst moet de leverancier van Osiris nog dingen aanpassen voordat we je een notificatie kunnen sturen met de app. We zijn dus druk in gesprek met de leverancier om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Wordt vervolgd.

Die vraag krijgen we vaker. Ja, die gaan we toevoegen, we verwachten dit toe te kunnen voegen aan de release van januari / februari 2020. Tot die tijd kun je via Profiel - Instellingen - Synchroniseren wel je agenda koppelen met je eigen agenda app. Heb je direct alle weergavemogelijkheden die je agenda app heeft. 

De volledige mailmogelijkheden komen niet in de app. Daar kiezen we bewust voor, omdat we dan een heel e-mailprogramma na moeten gaan maken, terwijl je die vaak zelf al op je telefoon hebt staan. We hopen voldoende tijd te hebben in de volgende release van de app in januari / februari 2020 zodat je dan wel je mail kunt zien. Dit worden dan linkjes die doorverwijzen naar de webmail. Je kunt wel via Hint de handleiding (inloggen) bekijken hoe je je mail kunt synchroniseren met je mail app van je telefoon.  

Geef feedback op de app

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.