Menu English

Word jij onze nieuwe vlogger?

Hoi nieuwe student, Leuk dat je bij ons komt studeren! Wij zijn heel benieuwd hoe je het gaat vinden.

Daarom zoeken we een aantal studenten die ons op een leuke manier vertellen hoe zij hun eerste maanden hier bij Hogeschool Rotterdam ervaren. Wij leren namelijk graag van jou!

Heb je het naar je zin? Wat is je indruk van de lessen en van je docenten? Kun je alles vinden waar je naar op zoek bent (bijvoorbeeld: begeleiding, studietips, leuke projecten, informatie over evenementen op school)?

Vloggen met een medestudent

En hoe vertel je dat dan? In een vlog! Team-up met een medestudent (van jouw opleiding) en vertel in een korte vlog waar jullie de afgelopen weken mee bezig zijn geweest. Je krijgt van ons een korte instructie en begeleiding in hoe je het aan kunt pakken. De filmpjes komen op onze social media en onze website, leuk voor je medestudenten én toekomstige studenten. Wat voor jou? Geef je dan op met het aanmeldformulier. We nemen na 23 augustus contact met je op.

What’s in it for you? Eeuwige roem en een cadeaubon

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen