Menu Zoeken English

Start-up Academy

Start-up Academy maakt ondernemen voor studenten van Hogeschool Rotterdam mogelijk

Start-up Academy is de plek voor studenten van Hogeschool Rotterdam die ondernemer zijn of willen worden of voor studenten met een idee voor een product of dienst. Onze programma’s zijn zo ingericht dat je kunt ondernemen, maar tegelijkertijd ook kunt studeren. Be inspired, be connected, incubate.

Toon:

Ondernemen en studeren? Het is mogelijk!

Start-up Academy onderzoekt samen met jou en je opleiding waar de mogelijkheden liggen om je start-up of jouw idee voor een product of dienst verder te ontwikkelen tijdens je studie. Natuurlijk ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen studiesucces, maar Start-up Academy faciliteert en bemiddelt hierin waar mogelijk.

Starthub Kralingse Zoom

Wanneer ben je aangesloten bij Start-up Academy mag je gebruik maken van een fysieke werkplek op locatie Kralingse Zoom (Starthub KZ). Deze Starthub biedt alle faciliteiten die je nodig hebt bij het managen van een eigen business.

Start-up Day

Maandag 28 maart 2022

Wil jij het succes en de zichtbaarheid van jouw start-up of bedrijfsidee vergroten? Kom dan op 28 maart 2022 naar de Start-up Day! Het netwerkevent van Start-up Academy waar iedereen met een passie voor ondernemerschap samenkomt! .

Na een strenge selectie strijden 8 finalisten om de award: Start-up van het jaar of Innovatiefste bedrijfsidee van het jaar. Aan beide awards zijn mooie geldprijzen verbonden 2500 euro en 1500 euro! Daarnaast ontvangen de finalisten een tweedaagse pitchtraining via de Pitch Academy. Als side-event is er een Start-up Markt waar alle ondernemende studenten hun hun start-up of bedrijf kunnen etaleren. 

Meld je hier aan voor Start-up van het jaar 2021/2022 

Meld je hier aan voor meest innovatieve bedrijfsidee 2021/2022 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen