Menu Zoeken English

Diensten

Start-up inspire

Er komt veel kijken bij het starten van een eigen onderneming. Inspirerende masterclasses, sprekers, workshops en professionele begeleiding van Start-up Academy zorgen ervoor dat jij jezelf overtreft.

Start-up connect

Ondernemen is niet mogelijk zonder een goed netwerk. Start-up Academy is daarom de plek als het gaat om verbinding met studenten en coaches uit verschillende opleidingen en biedt je tips om je externe netwerk uit te breiden. Om jouw blik op ondernemerschap of idee voor een product of dienst te matchen met die van je medestudenten en je ondernemingsuitdagingen te delen, organiseert Start-up Academy een keer per twee maanden Connect-events op locatie Kralingse Zoom of online via Microsoft Teams.

Start-up incubate

Vanaf februari 2021 biedt HR Start-up Academy studenten met een innovatief idee en de droom om daar een business van te maken, de unieke kans om in een intensief traject en onder begeleiding van professionele coaches te bouwen aan een succesvolle start-up. Het validatieprogramma, bestaande uit 24 stappen, ondersteunt je in het valideren van jouw bedrijfsidee met als doel een levensvatbaar bedrijf op te zetten. Op deze manier werk jij aan een vliegende start(up) met toekomstperspectief.

Afstuderen bij je eigen bedrijf in samenwerking met Start-up Academy

Droom jij ervan om af te studeren bij je eigen bedrijf? Als je studeert aan Hogeschool Rotterdam én een eigen bedrijf hebt, dan kan Start-up Academy jou misschien helpen om deze ondernemersdroom uit te laten komen. Aan welke voorwaarden je moet voldoen om een aanvraag in te kunnen dienen om af te studeren bij je eigen bedrijf in samenwerking met Start-up Academy, wat hetproces is en de taken en verantwoordelijkheden van alle betrokken personen, hebben we in een factsheet voor je op een rij gezet.

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen