Menu English

Startup Academy

Startup Academy voor ondernemers die studeren

Startup Academy is de plek voor studenten van Hogeschool Rotterdam die ondernemer zijn of willen worden. Ons aanbod is zo ingericht dat je kunt ondernemen, maar tegelijkertijd ook kunt studeren. Dream big, get things done, have fun!

Toon:

Ondernemerscoaching

Voor alle  studenten met een eigen onderneming of een bedrijfsidee 
Onderzoek samen met één van de startup coaches of jouw bedrijfsidee levensvatbaar is of laat jouw bestaande startup verder groeien onder professionele begeleiding. 

Startup Matchmaking: stage bij een startup of scale-up 

Voor derdejaarsstudenten met interesse in ondernemerschap of die een eigen onderneming hebben
Doe ondernemersvaardigheden op bij een bestaande startup of scale-up. Ook als je al een eigen onderneming hebt, maar niet de mogelijkheid om daar stage te lopen, is deze  service mega interessant! Aan welke voorwaarden je moet voldoen om stage te kunnen lopen bij een startup of scale-up, hebben we in een factsheet voor je op een rij gezet. 

Stage of afstuderen bij je eigen onderneming 

Voor derde- en vierdejaarsstudenten met een eigen onderneming
Droom jij ervan om af te studeren of stage te lopen bij je eigen bedrijf? Als je studeert aan Hogeschool Rotterdam én een eigen bedrijf hebt, dan kan Startup Academy jou misschien helpen om deze ondernemersdroom uit te laten komen. Aan welke voorwaarden je moet voldoen om een aanvraag in te kunnen dienen om stage te lopen af te studeren bij je eigen bedrijf in samenwerking met Startup Academy, 
hebben we in de volgende factsheets voor je op een rij gezet: factsheet afstuderen en factsheet stage

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen