Menu
Zoeken English

Kosten deelname Roparun

Naast individuele acties voor studenten, medewerkers, vrienden, familie en kennissen zijn er ook mooie sponsormogelijkheden voor bedrijven. Hiervoor zijn er vier sponsorpakketten samengesteld: brons (€ 150,00), zilver (€ 500,00), goud (€ 1500,00) en platina (€ 5000,00).

Bekijk het promotie aanbod van de pakketen. Ben je geïnteresseerd in een pakket? Stuur dan een e-mail naar roparun@hr.nl onder vermelding van je pakketkeuze.

Wil je liever op een andere wijze een bijdrage leveren? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Neem hiervoor contact op met Kitt Bosman via roparun@hr.nl.

Sponsoren van het Hogeschool Rotterdam team

Samen maken we het mogelijk

Samenwerkende acties en sponsorships

Canon- Printcampagne

De huisleverancier van Hogeschool Rotterdam voor al het printwerk. Canon sponsort de Roparun door de gehele printcampagne van de Roparun om niet te verzorgen.

Césant catering- Hardloper

Creatieve cateraar Césant heeft tot aan de Roparun elke week een broodje van de week: de Hardloper. Voor elk verkocht broodje doneert Césant € 1,00 aan de Roparun. De keuze wordt zo een stuk makkelijker in de restaurants op Wijnhaven 61, 99 en 107 en Academieplein.

 

Keiretsu- Verlichting

De huisleverancier van Hogeschool Rotterdam voor alle promotieartikelen. Keiretsu heeft het team geholpen door fietslampjes te leveren.

Ladagerie- Thuiskomst borrel

Ladagerie, huiscateraar van een aantal Hogeschool Rotterdam locaties, sponsort het team eten en drinken tijdens de Roparun. Ook verzorgen zij na de finish een borrel voor het team van Hogeschool Rotterdam én de supporters.

Drukproef

Drukproef levert het spandoek waarmee het Hogeschool Rotterdam team straks over de finish komt en waarmee ze allle sponsoren willen bedanken. 

Contiki

Het Hogeschool Rotterdam team reist met Contiki, dit is de grote bus waarin ze straks ook kunnen slapen. Deze bus biedt hun een rustplek waar ze ook even kunnen eten en gemasseerd worden. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen