Afgelopen acties voor de Roparun

HR-team blijft zich inzetten

Er lopen nu diverse acties voor de Roparun, maar het Hogeschool Rotterdam team zit niet stil. Er zijn al verschillende acties geweest om aandacht te vragen voor de Roparun en om geld in te zamelen.

Op de foto met de zusters van IVG

Tijdens het jaarlijkse kerstdiner van Instituut voor Gezondheidszorg initieerden de Roparun-teamleden Willemijn Eekhof, Annemieke van Lieshout, Daniëlle Lammers, Kay Lynn Nederlof, Kim Pleiter, Marion van Harn en Jeannette Nijkamp deze fotoactie. Met deze actie is er €416,- opgehaald.

Scan & doneer 

Roparun-teamlid Henk Wimmenhove greep de kerstviering van Rotterdam Academy aan voor een guerillia-actie. Hij verscheen in een t-shirt met QR-code. De nieuwsgierigaards scanden en doneerden naar hartenlust.

Henk WImmenhove (links) met Diederik de Vries (Rechts) van Rotterdam Academy.

Kerstballenactie

Bij het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie konden mensen in de decembermaand deelnemen aan de kerstballenactie. De actie (een gepersonaliseerde kerstbal van hout voor €1,-) was door Roparun-teamlid Daphne Swart samen met het Stadslab opgezet.

De kerstballen hingen drie weken lang in de kerstboom in de centrale hal van Wijnhaven 107. Ook tijdens de Open Dag van 9 december 2017 en tijdens het kerstdiner van CMI deed de actie het goed. In totaal is er €508,- opgehaald.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.