Ga direct naar de content

Wij doen mee aan de Roparun!

Help jij ons om zo veel mogelijk geld op te halen?

Het doel van de Roparun is, om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker die niet meer te genezen zijn. Hogeschool Rotterdam doet mee en heeft een symbolisch bedrag van €42.721 als doel gesteld: €1 voor elke student en medewerker van Hogeschool Rotterdam.

Helaas krijgen ook onze studenten en medewerkers in hun omgeving te maken met kanker. Daarom doet Hogeschool Rotterdam dit jaar voor de 20ste keer mee aan de Roparun. Om zich op die manier gezamenlijk in te zetten voor mensen met kanker en zo "leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd".

Doe mee en doneer

Wil jij ook een bijdrage leveren? Mensen met kanker steunen? Zorgen voor ‘leven’ in hun tijd van afscheid? Bekijk dan de acties en steun ons doel!

Tik me aan

Prijs: vanaf €1

Begin februari is de HR-brede 'Tik me aan'–campagne begonnen met als doel dat iedere student en medewerker minimaal €1 bijdraagt aan het goede doel. Meedoen is simpel: scan de QR-code op de posters of maak jouw €1 nu gelijk over.

Wil je liever meer overmaken? Dat kan via onderstaande QR-codes.

€5 €10 €25
     
 Ga direct naar Tikkie.   Ga direct naar Tikkie.   Ga direct naar Tikkie.

Loten verkoop

Prijs: €2,50

Alle deelnemers hebben 150 loten verkocht €2,50 voor het goede doel. Met een lot van Stichting Roparun maak je kans op een Mercedes en diverse reischeques. Het HR-team heeft al €3000 aan loten verkocht. Wil je ook graag een lot bemachtigen, stuur een mail naar roparun@hr.nl, dan komen we snel bij je terug!

Sponsorship

Prijs: vanaf €150

Naast individuele acties voor studenten, medewerkers, vrienden, familie en kennissen zijn er ook mooie sponsormogelijkheden voor bedrijven. Hiervoor hebben we vier sponsorpakketten samengesteld: brons (€150), zilver (€500), goud (€1500) en platina (€5000). Bekijk het promotie aanbod van de pakketen.

Ben je geïnteresseerd in een pakket? Stuur dan een e-mail naar roparun@hr.nl onder vermelding van je pakketkeuze.

Wil je liever op een andere wijze een bijdrage leveren? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Neem hiervoor contact op met Kitt Bosman via roparun@hr.nl.

Doneren

Prijs: vanaf €1

Via de website van de Roparun is het ook mogelijk om op naam van Hogeschool Rotterdam te doneren. Dit kan eventueel specifiek op naam van een individuele deelnemer van ons team. Je maakt het geld dan direct over naar Stichting Roparun en online is jouw donatie te zien (mag ook anoniem).

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.