Menu Zoeken English

Wij doen mee aan de Roparun!

Help jij ons om zo veel mogelijk geld op te halen?

Ook dit jaar doet Hogeschool Rotterdam weer mee aan de Roparun, om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Op 8 juni 2019 start team #HR330 in Hamburg om op pinkstermaandag 10 juni te finishen op de Binnenrotte in Rotterdam.

Het geld dat opgehaald wordt voor de Roparun, wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van de Roparun: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Op de website van de Roparun lees je hierover meer. 

Deelname Hogeschool Rotterdam

Helaas krijgen ook onze studenten en medewerkers in hun omgeving te maken met kanker. Daarom doen wij mee, om ons gezamenlijk voor deze mensen in te kunnen zetten. Ons doel is om € 42.721 op te halen, een symbolisch bedrag waarbij we uitgaan van minimaal 1 euro per student en medewerker. 

Doe mee en doneer

Wil jij ook een bijdrage leveren? Mensen met kanker steunen? Zorgen voor 'leven' in hun tijd van afscheid? Bekijk dan de acties en steun ons doel! 

Acties & Campagne

Help ons om zoveel mogelijk geld op te halen

Tikkie jij bent 'm

De 'tikkie jij bent 'm' campagne heeft als doel iedere student en medewerker te laten bijdragen aan het goede doel. Dit kan heel eenvoudig via een tikkie betaalverzoek, waarbij je zelf de hoogte van het te doneren bedrag kunt instellen. Meedoen is heel simpel via deze Tikkie link of scan de QR code op de posters. 

Doe mee en doneer via Tikkie

Roparun betaalmodule

Via de website van de Roparun is het mogelijk om op naam van Hogeschool Rotterdam te doneren. Dit kan eventueel specifiek op naam van een individuele deelnemer van ons team. Je maakt het geld dan direct over naar stichting Roparun en online is jouw donatie te zien (mag ook anoniem).

Doe mee en doneer via de website van de Roparun

Sponsorships

Naast individuele acties voor studenten, medewerkers, vrienden, familie en kennissen zijn er ook mooie sponsormogelijkheden voor bedrijven. Hiervoor hebben we vijf sponsorpakketten samengesteld: koper (€ 150), brons (€ 500), zilver (€ 1.000), goud (€ 1.500) en platinum (€ 5.000). Bekijk het promotie aanbod van de pakketten. 

Ben je geïnteresseerd in een pakket? Stuur dan een e-mail naar roparun@hr.nl onder vermelding van je pakketkeuze. 

Wil je liever op een andere wijze een bijdrage leveren? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Neem dan contact op met Caspar Ewals via roparun@hr.nl.

Hogeschool Rotterdam team op social media

#HR330

Ben je benieuwd naar wat de teamleden doen in aanloop naar de Roparun? Volg ze op Twitter, Facebook en Instagram en neem een kijkje 'achter de schermen'.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.