Wij doen mee aan de Roparun!

Help jij ons om zo veel mogelijk geld op te halen?

Het doel van de Roparun is, om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker die niet meer te genezen zijn. Hogeschool Rotterdam doet mee en heeft een symbolisch bedrag van € 42.721 (€ 1,00 voor elke student en medewerker van Hogeschool Rotterdam) als doel gesteld.

Helaas krijgen ook onze studenten en medewerkers in hun omgeving te maken met kanker. Daarom doet Hogeschool Rotterdam dit jaar voor de 20ste keer mee aan de Roparun. Om zich op die manier gezamenlijk in te zetten voor mensen met kanker en zo "leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd".

Doe mee en doneer

Wil jij ook een bijdrage leveren? Mensen met kanker steunen? Zorgen voor ‘leven’ in hun tijd van afscheid? Bekijk dan de acties en steun ons doel!

Tik me aan

Prijs: vanaf € 1,00

Begin februari is de HR-brede 'Tik me aan'–campagne begonnen met als doel dat iedere student en medewerker minimaal € 1,00 bijdraagt aan het goede doel. Meedoen is simpel: scan de QR-code op de posters of maak jouw € 1,00 nu gelijk over.

Wil je liever meer overmaken? Dat kan via onderstaande QR-codes.

€ 5,00 € 10,00 € 25,00
     
 Ga direct naar Tikkie.   Ga direct naar Tikkie.   Ga direct naar Tikkie.

Doneren

Prijs: vanaf € 1,00

Via de website van de Roparun is het ook mogelijk om op naam van Hogeschool Rotterdam te doneren. Dit kan eventueel specifiek op naam van een individuele deelnemer van ons team. Je maakt het geld dan direct over naar Stichting Roparun en online is jouw donatie te zien (mag ook anoniem).

Kosten deelname

Aan de deelname aan de Roparun zijn kosten verbonden. Denk aan inschrijvingskosten, maar ook aan logistieke kosten zoals het huren van bussen of materiaalkosten, variërend van navigatie-apparatuur tot en met tape voor behandeling van eventuele blessures onderweg.

Hogeschool Rotterdam is de hoofdsponsor van het HR-team en draagt maar liefst € 5.000,00 bij in de kosten. Het team ontkomt er niet aan om een deel van de opbrengst te gebruiken voor een goede voorbereiding en veilige Roparun. 

Het is voor het Hogeschool Rotterdam team  sport om niet alleen de opbrengsten te vergroten, maar minstens zoveel energie te steken in het zo laag mogelijk houden van de kosten. Dit wordt gedaan door het aantrekken van sponsoren en samenwerkingspartners.

Om uitiendelijk zoveel mogelijk geld aan Stichting Roparun  over te kunnen maken, betalen ook de teamleden van Hogeschool Rotterdam zelf een eigen bijdrage voor hun deelname.

 

Hogeschool Rotterdam team op social media

#HR330

Ben je benieuwd naar wat de teamleden doen in aanloop naar de Roparun? Volg ze op Twitter, Facebook en Instagram en neem een kijkje 'achter de schermen'.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.