Wil jij meedoen aan de Roparun?

Team Hogeschool Rotterdam zoekt studenten en medewerkers

Hogeschool Rotterdam doet in 2019 weer mee aan de Roparun. Voor ons team zijn we nog op zoek naar hardlopers, fietsers, chauffeurs en masseurs. Ben jij student of medewerker bij Hogeschool Rotterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat is de Roparun?

De Roparun is een non-stop estafetteloop. Verschillende teams lopen in het Pinksterweekend van Parijs en Hamburg naar Rotterdam om geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dit doe je niet alleen, maar in teamverband. Een team bestaat uit een teamcaptain, lopers, fietsers, chauffeurs, masseurs en cateraars.

Bekijk de animatie van Stichting Roparun om een goed beeld te krijgen van de verschillende functies in het team. 

Aanmelden

Wil jij meedoen aan een avontuur voor het leven? Je inzetten voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker? Zorgen voor ‘leven’ in hun tijd van afscheid? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst!

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we meer informatie over wat de Roparun inhoudt, wat we van je verwachten als je mee gaat doen en aan wat voor tijdsinvestering je gedurende het jaar moet denken. De informatiebijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 25 september en donderdag 4 oktober om 18.30 uur. Wanneer je je interesse doorgeeft via onderstaand formulier, houden we je op de hoogte van deze bijeenkomst. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.