Menu Zoeken English

Wij doen mee aan de Roparun!

Doe jij in 2020 met ons mee?

Afgelopen jaar heeft Hogeschool Rotterdam weer meegedaan met de Roparun. Op zaterdag 8 juni vertrok ons team uit Hamburg om drie dagen later en ruim 570 km verder in Rotterdam te finishen. In totaal is er € 17.204,75 opgehaald!

Wij willen al onze donateurs en sponsors ontzettend bedanken voor hun steun. Het was een heel bijzonder en mooi weekend. Een weekend vol enthousiasme, blijdschap, vermoeidheid, gelach en af en toe een traan. Een waar avontuur voor het leven. Letterlijk en figuurlijk. We deden het immers om ons in te zetten voor betere palliatieve kankerzorg.

Deelname 2020

Ook in 2020 doen wij weer mee. Binnenkort starten we met de werving van nieuwe teamleden, zodat we ons in studiejaar 19-20 weer vol kunnen inzetten om geld op te halen.

Acties & Campagne

Help ons om zoveel mogelijk geld op te halen

Sponsorships

Naast individuele acties voor studenten, medewerkers, vrienden, familie en kennissen zijn er ook mooie sponsormogelijkheden voor bedrijven. Hiervoor hebben we vijf sponsorpakketten samengesteld: koper (€ 150), brons (€ 500), zilver (€ 1.000), goud (€ 1.500) en platinum (€ 5.000). Bekijk het promotie aanbod van de pakketten. 

Ben je geïnteresseerd in een pakket? Stuur dan een e-mail naar roparun@hr.nl onder vermelding van je pakketkeuze. 

Wil je liever op een andere wijze een bijdrage leveren? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Neem dan contact op met Caspar Ewals via roparun@hr.nl.

Hogeschool Rotterdam team op social media

#HR330

Ben je benieuwd naar wat de teamleden doen in aanloop naar de Roparun? Volg ze op Twitter, Facebook en Instagram en neem een kijkje 'achter de schermen'.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.