Menu
English

Draag bij aan INCLUDED

Je kunt op verschillende manieren meedoen met ons platform

Ons platform INCLUDED heeft als motto 'jouw stem is onze kracht'. Een platform voor en door studenten waar je mooie nieuwe inzichten ontdekt vanuit een ander perspectief. Waar studenten hun ongehoorde verhalen kunnen delen. We zijn dan ook continu op zoek naar 'jouw stem'. Help mee INCLUDED een plek te maken van verbinding en inclusiviteit. Hoe kun JIJ bijdragen?

Sharing is caring

INCLUDED is voor en door studenten, ons platform is op 18 mei 2022 live gegaan. Vanaf dat moment willen we de community van studenten snel laten groeien en daar kun jij bij helpen. Vertel al je medestudenten over INCLUDED. Maar daarnaast kan elke student meedoen op de volgende manieren:

INCLUDED Tips

INCLUDED Tips

In deze rubriek inspireren we elkaar met kijk-, luister- en leestips. We zoeken zoveel mogelijk relevante tips van studenten en docenten. Heb je een goede film gezien of een interessante documentaire? Las je onlangs een boeiend boek? Wellicht luister je een podcast of zag je een theaterprogramma. Als je dat goed vindt passen bij de thema's van INCLUDED willen we dat graag van je horen.

INCLUDED Stories

INCLUDED Stories

Op de pagina INCLUDED Stories vind je zowel studentenverhalen als kennisartikelen. Heb jij kennis over een belangrijk onderwerp rondom diversiteit en inclusie en wil je dat meer mensen op de hoogte raken? Of heb jij een verhaal dat bij ons platform past? Deel jouw verhaal of kennis onderwerp met ons. We helpen je graag bij het realiseren van de content. Dat kan op verschillende manieren, ook anoniem!

Neem contact op met de redactie via included@hr.nlJouw stem is immers onze kracht!

INCLUDED Agenda

INCLUDED Agenda

Onze agenda is gevuld met (feest) dagen waar niet zondermeer bij stil wordt gestaan Niet bij elk kalenderpunt organiseren wij een speciaal evenement. Maar we willen wel altijd iets erover vertellen of ergens naar verwijzen. Heb jij iets met een bepaalde dag? Mis je wellicht een bijzondere datum in onze kalender? Dat kan een religieuze dag zijn, of een feestdag, of een historische mijlpaal. En heb je daarbij een idee hoe we daar aandacht aan kunnen besteden? Laat het ons weten.

Stuur een mail naarincluded@hr.nl

Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

INCLUDED is er voor en door studenten. Heb jij een idee, een onderwerp of bijzonder evenement dat past in onze community? We nodigen je uit om hierover contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail naar:included@hr.nl

Meewerken aan INCLUDED

Meewerken aan INCLUDED

Bij het creëren van onze content willen we zo veel mogelijk werken met onze eigen studenten. Naast onze vaste studentenredactie, is het ook mogelijk om incidenteel iets voor INCLUDED te doen. Heb jij een vlotte pen, maak jij mooie video's, ben je een goede fotograaf, maak je illustraties of organiseer je graag events? We kijken graag, samen met je, of we je ergens voor in kunnen zetten in onze community.

Laat het ons weten via een mailtje naarincluded@hr.nl

Stage

Bij INCLUDED is er altijd wel plaats voor 1 of 2 stagiaires. Zoek jij een stageplek die zich richt op onze events of op onze communicatie? En ben je intrinsiek gemotiveerd om onze doelstellingen te bereiken? Stuur een mail naar included@hr.nl.

Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen