Menu Zoeken English

Op zoek naar een avondschool?

Volg een avondopleiding aan Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam biedt diverse avondopleidingen aan in de vorm van deeltijdstudies. Deze studies zijn zeer geschikt wanneer je al een baan hebt en je graag verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied. Bijvoorbeeld omdat bepaalde functies een hbo-diploma vereisen, of om op efficiënte wijze meer kennis te vergaren over je werkveld. Ook kan een deeltijdstudie je nieuwe mogelijkheden verschaffen om van specialisme te wijzigen.

Ruim aanbod aan avondstudies

Bij Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit meer dan 50 avondopleidingen, onderverdeeld in 7 verschillende studierichtingen. Zo zijn er onder meer opleidingen binnen de richtingen Economie, Gedrag & Maatschappij en Onderwijs (lerarenopleidingen). Voor een volledig overzicht van het aanbod aan deeltijdstudies kun je terecht op ons opleidingenoverzicht.

Extra ondersteuning voor avondschoolstudenten

Speciaal voor deeltijdstudenten - en studenten ouder dan 21 jaar - heeft de hogeschool het Support team 21+. Bij dit ondersteunende team kun je onder andere terecht voor advies over het plannen van je werk, studie en gezin. Ook geeft het team je de gelegenheid om te netwerken met andere studenten, en kun je bij hen terecht voor cursussen, workshops en het (laten) organiseren van bijvoorbeeld felicitatieborrels.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.