Menu Zoeken English

Ontwerpwedstrijd Regenboogvlag

Hogeschool Rotterdam is een inclusieve school, waar iedereen welkom is en zichzelf mag en kan zijn. Maar voor sommige groepen, zoals de LHBTI+-gemeenschap, is emancipatie in de maatschappij nog niet vanzelfsprekend. Deze groep willen we extra steunen op Coming Out Day op 11 oktober. Dit jaar niet met een regenboogwimpel maar met een unieke Hogeschool Rotterdam-regenboogvlag, ontworpen door iemand uit onze eigen organisatie.

En dat kan jij zijn! Doe mee aan de regenboogvlagontwerpwedstrijd en stuur vóór 20 september je ontwerp in van hoe de regenboogvlag van Hogeschool Rotterdam er volgens jou uit moet zien. In het ontwerp moet zowel de regenbooggedachte als de waarden van Hogeschool Rotterdam herkenbaar zijn (zoals inclusiviteit, jezelf zijn en respect hebben voor elkaar).

Ook willen we de regenboogkleuren en het logo van de hogeschool terug zien in het ontwerp. De winnaar hijst op 11 oktober in een officieel moment zijn eigen ontworpen vlag op het dak van de hogeschool. Hoe cool is dat?

Over de ontwerpwedstrijd

Lees de interviews

Belangrijke data

2 sept – 19 september:
Indienen ontwerp

27 september:
Bekendmaking winnende ontwerp tijdens CONFAB, een evenement dat door Hogeschool Rotterdam wordt georganiseerd tijdens de Pride Week.

11 oktober:
Hijsen vlag tijdens coming out day

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.