Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van Yets Foundation

Bij YETS geloven we in de kracht van familie, de impact van passie en het creëren van een gemeenschap.

Jongeren die op meerdere leefterreinen problemen hebben, lopen het risico op maatschappelijke uitval. Dit ontstaat vaak uit het ontbreken van structuur en de afwezigheid van een rolmodel. Bij de YETS Foundation zijn we ervan overtuigd dat sport, mits op de juiste manier aangeboden, hier invulling aan kan geven. De sport kan hen een identiteit geven en succeservaringen laten beleven. Door kwaliteitsvolle YETS Coaches in staat te stellen ook buiten de lijnen van het veld jongeren te begeleiden, kan er op maatschappelijk vlak veel worden gewonnen. Waar ook ter wereld.

Wie zijn er online voor je?

   

  • Coach Giannini: Head Coach / Opleider
  • Coach Evelyne: LWG- docent

Aanvullende informatie

Onder begeleiding van pedagogisch sterke coaches die de jongeren zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld begeleiden, worden zij geholpen naar positieve deelname aan de maatschappij. De YETS-coaches creƫren een inspirerende en warme omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn. Het menselijke contact zorgt voor een familiegevoel en leidt tot schitterende resultaten in de ontwikkeling van de deelnemende jongeren.

 YETS Foundation zoekt een uniek profiel in haar coaches. Namelijk coaches die de straatcultuur kennen maar deze ook zijn ontgroeid. De jongeren moeten zich kunnen herkennen in de coaches maar vooral naar hen opkijken. De coach is een rolmodel.

 

 

 

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen