Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van de Parnassia Groep en Antes

Welkom bij de leerwerkgemeenschap van Antes/ Reakt onderdeel Parnassia Groep

Parnassia Groep is de grootste GGZ- instelling in Nederland.

We zitten overal en helpen dagelijks duizenden mensen met psychische problemen. Denk aan depressie, angst- of eetstoornissen, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, psychose of verslaving.

Wij werken met bijna 15.000 collega’s en behandelen jaarlijks ruim 180.000 patiënten.
Ben jij stressbestendig, flexibel, leergierig en kun je tegen een stootje?
Ga jij de GGZ- uitdaging aan?
Welkom op onze stand; wij beantwoorden graag al jouw vragen!

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in B3Net

Bekijk de vacature

Bekijk de folder Stagebureau

Wie zijn er online voor je?


Praktijkbegeleider: Karen Anker 15:00-17:00u
Stagefunctionaris Parnassia Groep/ Antes en Reakt
Ik verzorg de werving & selectie van alle stagiaires binnen Parnassia Groep, regio Rijnmond. Solliciteer je naar een stageplaats binnen onze LWG, dan heb je eerst een gesprek met mij. Daarna ga je hopelijk door naar de volgende ronde, waar je gaat kennismaken met het team. Hierna hoor je of je per september definitief gaat starten bij ons.


Marleen Honkoop: Opleidingsfunctionaris - Verpleegkunde en Agogische Opleidingen Parnassia Academie


Praktijkbegeleider: Cherell Vlietstra 15:00-17:00u
Opleidingsfunctionaris Parnassia Groep/ Antes en Reakt
Kom jij stage lopen in onze LWG? Dan kom je mij zeker tegen. Ik ben 1 dagdeel per week vanuit de Parnassia Groep Academie betrokken bij de LWG. Ik werk nauw samen met de LWG docent van de Hogeschool Rotterdam en de werkbegeleiders van de afdelingen. Voor vragen ben ik tijdens je stage altijd bereikbaar.


Student: Caithlyn Panday 15:00-16:00u
Caitlyn Panday is stagiaire bij kliniek Poortmolen, bij de afdeling Maatschappelijk werk.


Student: Ismay van Wijk 15:00-16:00u
Mijn naam is Ismay van Wijk, ik ben 23 jaar oud en een derde jaars studente van de opleiding Social Work. Momenteel loop ik stage bij Pernassia, Antes Zorg binnen een FACT-team. Dat houd in dat er vanuit een team van hulpverleners wijkgerichte ambulante begeleiding en behandeling word geboden, dat wil zeggen zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de patiënt. 


Student: Ramona Slot 15:00-16:00u 
Ramona Slot is stagiaire  bij REAKT op locatie Rietdijk en Vredenhof


Student: Naomi Monster 15:00-16:00u
Stagiaire GGZ agoog (23 jaar) op de Kliniek Rotterdam Alexander, afdeling Ebben


Student: Rebecca de Zoete 15:00-16:00u
Mijn naam is Rebecca en ik ben 21 jaar oud. Ik loop stage bij Antes WMO. Antes is de specialist in verslavingen en psychiatrie. De functie waarvoor ik heb gekozen is casusregie. Als casusregisseur ben je voornamelijk achter de schermen bezig om te kijken of de zorg voor de cliënten tot zijn recht komt. Als casusregisseur houd je constant contact met anderen instanties zoals de gemeente Rotterdam. Naast werkzaam zijn als een casusregisseur, loop ik geregeld mee met het ambulante team. Als ambulant woonbegeleider ga je op huisbezoek en ondersteun je de cliënt waar nodig. Ik deel graag mijn ervaring zodat jullie een goed beeld krijgen van je mogelijk toekomstige stageplek!

Student: Joyce van der Waal 16:00-17:00u
Joyce is stagiaire op de kliniek Poortmolen op de open afdeling.

Student: Donja Börger 16:00-17:00u
Mijn naam is Donja en ik ben 20 jaar oud. Ik loop dit jaar stage bij REAKT, wat onderdeel is van de Parnassia Groep. REAKT verzorgt (arbeidsmatige) dagbesteding voor mensen met psychische problematieken.


Student: Mahinur Yalcinkaya 16:00-17:00u
Mijn naam is Mahinur Yalcinkaya (25 jaar). Ik loop stage bij Antes bij Kliniek Alexander (= Boumankliniek) . Ik loop op de afdeling Lariks (crisisafdeling) stage, hier is er sprake van zeer intensieve zorg, gericht op herstel van contact met een patiënt die in voortdurende (dreigende) crisis verkeert. De patiënten kampen meestal met zowel met verslavingsproblematiek,als ernstige psychiatrische problematiek (dubbele diagnose). 


Student: Pascalle Immerzeel 16:00-17:00u
Ik ben Pascalle Immerzeel (22 jaar). Ik loop stage bij Antes WMO als casus regisseur in regio Rotterdam Zuid. Ook loop ik mee op een locatie van begeleid wonen en ga ik soms met ambulante woonbegeleiding mee.


Lwg-docent: Otto Doosje 15:00-16:00u
Mijn naam is Otto Doosje, ik ben LWG-docent bij de Parnassia Groep/Antes. Ik begeleid ieder jaar met veel plezier studenten in de kliniek Alexander en bij Antes WMO. Daarnaast geef ik onder meer les in het Profiel GGZ, ben ik supervisor en begeleid ik studenten met hun afstudeeronderzoek. Ik ben socioloog/criminoloog met ruime ervaring in de verslavingszorg en werk inmiddels alweer zo'n 15 jaar bij de HR. 


Lwg-docente: Lidwien Goossens 16:00-17:00u
Ik ben Lidwien Goossens,  LWG docent bij LWG Antes. Ik begeleid vanaf de start van de LWG met veel enthousiasme studenten in de  ambulante GGZ-teams, bij REAKT en / of Kliniek Poortmolen van de Parnassia Groep of Antes. Ik ben zowel docent als afstudeerbegeleider bij Profiel GGZ en daarnaast supervisor. Ik heb in het verleden op uiteenlopende plekken in de GGZ gewerkt.

 

 

 

 

 

 

  


 

 

  

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen