Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van de Parnassia Groep en Antes

Welkom bij de leerwerkgemeenschap van Antes/ Reakt onderdeel Parnassia Groep

Parnassia Groep is de grootste GGZ- instelling in Nederland.

We zitten overal en helpen dagelijks duizenden mensen met psychische problemen. Denk aan depressie, angst- of eetstoornissen, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, psychose of verslaving.

Wij werken met bijna 15.000 collega’s en behandelen jaarlijks ruim 180.000 patiënten.
Ben jij stressbestendig, flexibel, leergierig en kun je tegen een stootje?
Ga jij de GGZ- uitdaging aan?
Welkom op onze stand; wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Wie zijn er online voor je?


Praktijkbegeleider: Karen Anker 15:00-17:00u
Stagefunctionaris Parnassia Groep/ Antes en Reakt
Ik verzorg de werving & selectie van alle stagiaires binnen Parnassia Groep, regio Rijnmond. Solliciteer je naar een stageplaats binnen onze LWG, dan heb je eerst een gesprek met mij. Daarna ga je hopelijk door naar de volgende ronde, waar je gaat kennismaken met het team. Hierna hoor je of je per september definitief gaat starten bij ons.


Marleen Honkoop: Opleidingsfunctionaris - Verpleegkunde en Agogische Opleidingen Parnassia Academie


Praktijkbegeleider: Cherell Vlietstra 15:00-17:00u
Opleidingsfunctionaris Parnassia Groep/ Antes en Reakt
Kom jij stage lopen in onze LWG? Dan kom je mij zeker tegen. Ik ben 1 dagdeel per week vanuit de Parnassia Groep Academie betrokken bij de LWG. Ik werk nauw samen met de LWG docent van de Hogeschool Rotterdam en de werkbegeleiders van de afdelingen. Voor vragen ben ik tijdens je stage altijd bereikbaar.

 

Lwg-docent: Otto Doosje 15:00-16:00u
Mijn naam is Otto Doosje, ik ben LWG-docent bij de Parnassia Groep/Antes. Ik begeleid ieder jaar met veel plezier studenten in de kliniek Alexander en bij Antes WMO. Daarnaast geef ik onder meer les in het Profiel GGZ, ben ik supervisor en begeleid ik studenten met hun afstudeeronderzoek. Ik ben socioloog/criminoloog met ruime ervaring in de verslavingszorg en werk inmiddels alweer zo'n 15 jaar bij de HR. 


Lwg-docente: Lidwien Goossens 16:00-17:00u
Ik ben Lidwien Goossens,  LWG docent bij LWG Antes. Ik begeleid vanaf de start van de LWG met veel enthousiasme studenten in de  ambulante GGZ-teams, bij REAKT en / of Kliniek Poortmolen van de Parnassia Groep of Antes. Ik ben zowel docent als afstudeerbegeleider bij Profiel GGZ en daarnaast supervisor. Ik heb in het verleden op uiteenlopende plekken in de GGZ gewerkt.

 

 

 

 

 

 

  


 

 

  

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen