Menu Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van Laurens

"Laurens stelt mensen in staat om zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden, herstellen van een ziekte of leven met een blijvende beperking.” 

Het is onze missie om de cliënt te helpen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigenmogelijkheden.

Wij zijn er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden.
Onze naam 'Laurens' past bij onze missie. Laurens was een Romeinse weldoener, die in dederde eeuw opkwam voor mensen die dat nodig hadden. Het is een naam die we eer aanwillen doen!

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in B3Net

Bekijk de vacature

Wie zijn er online voor je?

 

Stanley van der Kuil​: Individueelbegeleider​(Praktijkbegeleider)
Ik ben sinds 2018 individueel begeleider. In mijn functie werk ik 1 op 1 met bewoners die niet meer goed kunnen deelnemen aan groepsactiviteiten. Of op een andere manier extra aandacht nodig hebben bij het uitvoeren van verschillende activiteiten. Daarnaast werkt ik nauw samen met alle disciplines binnen Laurens om de extra aandacht goed en nuttig te kunnen geven aan de bewoners.

Irene van Oel: HR Specialist Recruitment: 
Mijn naam is Irene van Oel en ik ben 3,5 jaar in dienst bij Laurens. Ik ben werkzaam op de HR afdeling als campusrecruiter. Dit betekent dat ik mij onder andere bezighoud met de werving en selectie van leerlingen en studenten en hen help in de zoektocht naar een leuke werkplek binnen Laurens zodra zij hun opleiding afronden. Daarnaast ben ik aangesloten bij een aantal projecten binnen de HR afdeling. Heb je vragen over Laurens? Ik beantwoord ze graag voor je! 

Sonja Syed​ : HR Specialist Recruitment (16.00uur - 17.00uur)
In 2017 ben ik bij Laurens gestart als Recruiter voor het domein Thuiszorg. Mijnwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit vacatureteksten schrijven, sollicitatiegesprekkenvoeren, arbeidsvoorwaardengesprekken voeren en vacaturehouders adviseren op hetgebied van Recruitment. Daarnaast houd ik mij bezig met arbeidsmarktcommunicatie.

 

 
 

 

 

 

 

Rondleiding Borgsate

Compilatie van een beweegweek

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen