Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van JADOS

Zoals je zelf misschien wel weet kan studeren best een uitdaging zijn, laat staan studeren met een beperking. Wil jij de cliënten met ASS bij JADOS ondersteunen en hen zelfstandigheid vergroten op he gebied van wonen, werk en studie?! Neem dan vooral een kijkje bij ons!

JADOS biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme, in de levensfase studie of werk. Dit doen wij via onze dochterorganisaties Stumass (begeleiding van hbo en wo studenten met autisme), Capito Wonen (begeleiding van mbo’ers met autisme) en IVA (begeleiding van werkenden en werkzoekende met autisme). We begeleiden op de domeinen wonen, werken/studeren en leven. De begeleiding is gericht op ontwikkeling naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. JADOS heeft door heel Nederland begeleid wonen locaties waar er van maandag t/m vrijdag begeleiding wordt geboden vanaf de ochtend tot in de avonduren. Daarnaast heeft JADOS ook ambulante teams, waarbij de cliënt al zelfstandig woont maar wel nog wekelijks een aantal uren begeleiding ontvangt van een ambulante begeleider.

JADOS is een organisatie met vooral veel jonge collega’s, waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën en invulling van je werk vanwege de zelfsturende teams.

 

De vacatures in deze kraam zijn ter info, de volledige vacatures vind je terug in B3Net

Ga naar de Instagrampagina van Stumass

Introductie JADOS

Stagecoördinator en praktijkbegeleiders van JADOS

    
Elise Brouwer, Anne van der Heide 

LWG docent


Martine ten Hoopen 

 

 

 

Werken bij JADOS

Begeleid wonen, locatie Delft4

Meer informatie over LWG JADOS

Kortom, JADOS biedt een interessante stage binnen een jonge, informele organisatie waar volop ruimte is voor eigen initiatief. Tijdens de stage maak je kennis met een interessante doelgroep die je uitdaagt om anders naar de wereld te kijken. Je wordt betrokken bij langdurige hulpverlening in de vorm van geplande en ongeplande zorg.

De LWG van JADOS bestaat nu twee jaar. Doordat het nog een relatief nieuwe LWG is, zijn er veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling van de samenwerking tussen JADOS en de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment komen we met de studenten en docent iedere woensdagmiddag bij elkaar. Hierbij zijn regelmatig thema-bijeenkomsten waar ook de stagbegeleiders bij aan (kunnen) sluiten om te delen over hun expertise over bijvoorbeeld onderwerpen als vrouwen met autisme, de theorie van het Socioschema (van Martine Delfos) en gender & seksualiteit,. Vanuit JADOS en de Hogeschool Rotterdam wordt de samenwerking en uitwisseling van kennis en expertise als erg positief ervaren. Er zijn 6 à 7 vacatures op locaties in Delft en Den Haag. Is er een wederzijdse klik, dan zetten we alles in werking om jou een leerzame stageplek te bieden!

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen