Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van IPSE de Bruggen

Vlaardingen

Welkom bij Ipse de Bruggen Vlaardingen. Het kinderdienstencentrum (KDC) is een onderdeel van het behandelcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking. Op het behandelcentrum kijkt een team deskundigen samen met jou naar wat je kind nodig heeft. Dit team deskundigen bestaat uit: trajectbemiddelaars, behandelaren/ therapeuten, behandelcoördinatoren (BC’ers), groepsleiding, secretaresses en ondersteunende medewerkers.Bij Zonnehof onderzoeken en behandelen we kinderen van 0 tot 18 jaar 

Spijkenisse

Hé jij daar! 

Wij zijn behandelcentrum Zonnehof in Spijkenisse. We zijn een leuke stageplek wanneer je graag wat meer wil leren over het werken met kinderen met een beperking. 

Je kunt bij ons terecht wanneer je graag de handen uit de mouwen steekt en je je wil bevinden in de praktijk. Op het behandelcentrum zitten kinderen tussen de 0 en 18 jaar, verdeeld over meerdere groepen. De kinderen komen tussen 08.30 en 15.15uur voor hun dagbehandeling naar de groep. Op elke groep staan 2 vaste begeleiders en jij zal als stagiaire de 3e persoon zijn.  

Op de groep krijg je de mogelijkheid tot meedenken, meedoen, observeren en handelen. Je bent dus de hele dag actief bezig om de ontwikkeling van het kind te stimuleren! 

Wie zijn er online voor je?

Locatie Vlaardingen

 • Stagecoördinator en begeleider: Cynthia Scheper

 • LWG studenten:
  Julia Hovens, Leon van Twist en Aimée van der Gaag

 • LWG docent: Peter van Voorst

Ga naar de meeting: locatie Vlaardingen

 

 

Locatie Spijkenisse

 • Praktijkbegeleiders Spijkenisse:
  Mycaela van Steenbergen en Nerma Kap

Ga naar de meeting met praktijkbegeleiders - locatie Spijkenisse

 

 • LWG studenten:
  Evi en Anne Sofie

Ga naar de meeting met stagiaires Anne Sofie en Evi - locatie Spijkenisse 

 • LWG docente:
  Arianne Abbring

 

Rondleiding locatie Spijkehisse

 

Rondleiding locatie Vlaardingen

 

Meer LWG informatie

Ben jij op zoek naar een stage waar ruimte is voor jou als toekomstig professional? Dan ben je hier aan het goede adres! Op het KDC wordt gebruik gemaakt van humor en staan groepen open voor nieuwe ideeën en inzichten. Aan de competenties kan je hier zeker werken en er zal goede begeleiding zijn!” Joan van ’t Hof, stagiaire Pluto 

Waar staan wij voor? Een goed leven, eigen kracht en regie, in gesprek, vakmanschap, dichtbij organiseren, van regels naar waarden en kritisch bevragen zijn de kernwaarden waar Ipse de Bruggen voor staat!

Binnen het KDC Spijkenisse hebben wij plek voor 6 enthousiaste stagiaires! De groepen zijn uiteenlopend van schoolvoorbereidend naar schoolvervangend en van jong tot puber. Genoeg uitdagingen te vinden dus! Ben jij enthousiast geworden of ben je gewoon nieuwsgierig, staan wij online klaar en vraag maar raak!

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen