Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van GGZ Delfland-DOEL

Bij DOEL Delfland helpen we mensen met relatief eenvoudige, ernstige of meerdere psychische stoornissen in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. Dagelijks zorgen wij ervoor dat cliënten stukje bij beetje de regie over hun leven weer in eigen handen nemen. Dit doen we uiteraard niet alleen, maar dit is het uiteindelijke doel van al onze collega’s. Kom jij als stagiair bij ons een kijkje nemen? Bij DOEL Delfland denken we in mogelijkheden, we helpen mensen het leven weer op te pakken en samen met anderen actief bezig te zijn. We bieden begeleiding bij dagbesteding of naar werk. We bieden woonbegeleiding bij mensen thuis of in onze beschermde woonvorm. Bij GGZ Delfland zijn wij een inclusieve werkgever, wat inhoudt dat wij niet alleen voor onze cliënten zorgen, maar ook voor onze collega’s en uiteraard voor jou als stagiair! Komend schooljaar starten we met een leerwerkgemeenschap bij Doel Delfland. Je krijgt bij ons de gelegenheid om mee te kijken, leren en werken in de praktijk. Ook zijn wij erg benieuwd naar de ideeën die jij meebrengt. Daarom ben jij van harte welkom bij ons! Mogen wij voor jou zorgen?

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in B3Net
  • Zorg- en activeringscoach:
    het begeleiden van cliënten die een WMO-indicatie hebben voor individuele begeleiding. De begeleiding bestaat uit hulp bij problematiek op verschillende levensgebieden, veelal op gebied van wonen, administratie, huishouden en dagbesteding. Je gaat bij cliënten op huisbezoek.
    Mogelijk in Schiedam 
  • Preventiemedewerker/trainer   jeugd: 
    Als preventiewerker/trainer ben je betrokken bij de uitvoering van ons preventieprogramma. In verschillende gemeenten bieden we trainingen aan jeugdigen op scholen en in de buurt. Onze trainingen zijn gericht op het versterken van de weerbaarheid en het voorkomen van ernstige problematiek. We trainen daarnaast leerkrachten in het signaleren van psychische problematiek.
    Mogelijk in: Delft

Bekijk de vacature

Bezoek de website

Wie zijn er online voor je?

Medewerker GGZ Delfland
LWG docent: Claudine van Boxtel

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen