Menu
Zoeken English

Welkom in de LWG kraam van Feyenoord

Geen woorden maar daden! Bij Feyenoord gaan wij actief aan de slag met mensen die een extra voorzetje nodig hebben om hun uitdagingen te kunnen tackelen. Je hoeft NIET zelf te kunnen voetballen, of actief aan een andere sport te doen. Je hoeft zelfs niet eens ‘voor’ Feyenoord te zijn. Iedereen mag meedoen; Feyenoord Foundation zet niemand buitenspel.

Feyenoord is de club die voor iedereen bereikbaar is en midden in de samenleving staat, een club die haar omgeving beter wil maken. Vanuit deze visie voert Feyenoord al jaren een breed maatschappelijk beleid voor diverse doelgroepen, welke gericht zijn op de pijlers; Sportparticipatie, gezondheid, talentontwikkeling en het stimuleren van de sociale cohesie. Binnen dit beleid biedt Feyenoord jaarlijks stageplaatsen aan studenten Social Work, binnen de profielen JEUGD en WELZIJN & SAMENLEVING waar jij jezelf optimaal kan ontwikkelen in een leerzame en uitdagende leeromgeving! Word jij al nieuwsgierig?

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in B3Net

Bekijk de vacature

Wie zijn er online voor je?

Praktijkbegeleider Patrick
Ik ben Patrick, coördinator van de stages bij Feyenoord. Dit houdt in dat ik alles rondom je stage in orde maak en ervoor zorg dat je een leuke, leerzame en uitdagende stage bij ons kunt lopen. Ik ben dan ook de schakel tussen school en de praktijk. We doen er bij Feyenoord alles aan om ervoor te zorgen dat je een stageplaats hebt waarin je al je competenties kunt opdoen en uiteraard ook meekrijgt wat het is om betrokken te zijn bij Feyenoord. Je hoeft geen voetbaltalent te zijn om jezelf te ontwikkelen bij ons en in jullie geval vooral bij de maatschappelijke projecten. Wees welkom dus.


LWG student: Jenna van den Bos
Hallo ik ben Jenna van den Bos, 24 jaar oud en 3e jaar student van het profiel Welzijn en Samenleving. Ik ben binnen Feyenoord actief bij de activiteiten Pauzesport, Streetleague en club1908. Binnenkort zal ik ook starten bij zuid op zuid. De functie die ik heb binnen deze activiteiten zijn: Coach en Competitieleider. Ben je nieuwsgierig naar mijn ervaringen en wat mijn taken binnen Feyenoord inhouden sta ik van 15:00 tot 16:00 voor klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

LWG student: Kershawn Rijssel
Hoi! Mijn naam is Kershawn Rijssel. Ik ben een 3e jaars student van de opleiding Social Work. Ik loop op dit moment stage bij Feyenoord en hier gaat ook mijn afstudeeronderzoek plaats vinden. Ik ben betrokken bij de projecten Schoolsport Plus en Street League. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om bij Feyenoord stage te lopen. Ik ben blij, omdat ik hier volledig de ruimte krijg om mijn talenten in te zetten en ontwikkeling zelf vorm te geven in samenwerking met de organisatie, begeleiders en LWG docent en stagiaires. Naast dat Feyenoord een grote voetbalclub is waar ik al sinds klein fan van ben, voelt Feyenoord, ook aan de maatschappelijke kant, altijd vertrouwd en warm. Ik geloof in Feyenoord net zoals Feyenoord in mij gelooft!

LWG student: Feyza
Hoi! ik ben Feyza en loop stage bij Feyenoord. Ik doe de opleiding Social Work en zit momenteel in mijn 3e jaar, profiel jeugd. Binnen Feyenoord werk ik veel samen met kinderen, ik geef onderwijslessen en doe mee met de pauzesport.

 

LWG student: Marissa Vos
Hoi! Ik ben Marissa Vos, 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding. Ik volg het profiel Jeugd. Binnen Feyenoord ben ik actief bij Schoolsport plus en Club1908. Tijdens deze activiteiten ben ik coach van de kinderen, maar word ik ook opgeleid om de onderwijslessen en de sportlessen van Club1908 te geven. Als jullie meer willen weten over Feyenoord en/of mijn functie binnen Feyenoord, ben ik voor jullie van 15:00 tot 16:00 beschikbaar om jullie vragen te beantwoorden!

LWG student: Rumeysa
Hallo, mijn naam is Rumeysa ik ben 24 jaar en studeer de opleiding social work jaar 3. Ik heb veel ervaring opgedaan en met verschillende doelgroepen gewerkt. Daarom specialiseer ik mij nu in de doelgroep waar ik later mee wil gaan werken, kinderen en jongeren.

 

Hi, ik ben Jasmynah, 20 jaar en zit in het derde jaar van Social Work. Ik loop stage bij Feyenoord bij de projecten Schoolsport Plus, Club 1908 en Streetleague. 
‘Your only limit is you’ 

 

 

 

LWG docent: Irina Nojoredjo
Ik ben Irina Nojoredjo, LWG docent bij Feyenoord, waar onderwijs en praktijk hand in hand samengaan en wij geloven in de #krachtvanFeyenoord om de bewoners van Rotterdam Zuid een voorzetje te geven om aan hun eigen doelen te werken.

 
Club 1908

Streetleague

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen