Menu
Zoeken English

Welkom bij de LWG expo

ONLINE!

Wat leuk dat je er bent! Op deze pagina vind je allerlei handige informatie over je profiel- en LWG keuze. Lees alle informatie op deze pagina van tevoren goed door zodat je goed voorbereid aan de expo begint.

In de LWG kramen onderaan deze pagina vind je handige informatie over de verschillende leerwerkgemeenschappen en de openstaande vacatures.Tijdens de expo kun je in iedere kraam aansluiten bij een online videogesprek, je mag gewoon 'in- en uitlopen'. Zet je geluid en camera aan en stel al je vragen aan LWG-praktijkbegeleiders, -studenten en -docenten. Kom je er niet uit? Geen stress, klik op de 'help-button' bovenaan deze pagina dan helpen we je verder.

Deze website wordt tot aan de expo steeds aangevuld met relevante informatie dus houd je favoriete kramen goed in de gaten!

Loop binnen bij de LWG Expo

Hoe pak je het keuzeproces aan?

Tips van derdejaarsstudenten Social Work

"Onderzoek van tevoren welke LWG-plekken en doelgroepen jouw interesse hebben en schrijf van te voren vragen op die je zou willen stellen. Als je die LWG's bezocht hebt op de online expo, kijk dan ook naar LWG plekken waar je misschien niet aan gedacht had, wie weet vind je die ook wel heel interessant als je er meer over hoort! Kies voor een plek die het beste bij jou past."
Romy - Profiel Jeugd - LWG Citykids

"De expo was voor mij een leuke ervaring om het gesprek aan te gaan met verschillende professionals. De aanwezigheid van derdejaarsstudenten maakte het voor mij laagdrempelig en daarnaast gaven zij relevante informatie over hoe zij de studie in combinatie met hun stage ervaren. Zo kreeg ik een goed beeld van hoe de stages er uitzien en wat juist wel of niet bij me paste. Tip: kies ook een organisatie die net buiten je comfortzone ligt om jezelf uit te dagen en ga het gesprek aan.
"Maaike - Profiel Jeugd - LWG Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

"De LWG expo lijkt net een mega uitverkoop. Zoeken naar een goed en leuk item voordat iemand anders hem heeft! Je moet van tevoren goed uitzoeken welk profiel je echt niet wil gaan doen en welke je interessant vindt. Dan kan je gerichter zoeken op de expo. Vraag je af: Wat wil ik bereiken? En check of de stageplaats je daarbij kan helpen."
Vanisha - Profiel Welzijn en Samenleving - LWG Vereniging Humanitas

Bekijk de presentatie over de profielen en LWG's opnieuw

Magazine 3

Alles over jouw profielkeuze

Bezoek de LWG-kramen

Klik op de kraam naar keuze

Bekijk de informatie in de kraam (foto's, vacature, filmpjes) en doe tijdens de LWG expo mee aan de live gesprekken via de rode button in de kraam.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen