Menu English

Deelnemer

Pedagogisch Didactisch Getuigschrift

Startkit

Hoe word ik een goede docentWaarschijnlijk vul je je verdere leven als docent in met het vinden van het antwoord op deze vraag. De komende twee jaar zet je als deelnemer in het PDG-traject uitgebreid stappen om startbekwaam te worden.

Op dit moment ben je net gestart met de opleiding. Heb je behoefte aan directe antwoorden op de vragen waar je nu mee worstelt? De Startkit helpt je op weg om zo snel mogelijk gevoel te krijgen voor het creëren van een krachtige leeromgeving.

Een krachtige leeromgeving 
Een krachtige leeromgeving bestaat uit een basis van Welzijn en Betrokkenheid. Die basis creëer je met en voor je studenten. Door als docent te faciliteren in een krachtige leeromgeving, kunnen je studenten zich optimaal ontwikkelen.

De ideale basis voor leren
Heb jij behoefte aan een eerste check? Kies in de Startkit de puzzelstukken die jou het snelst tot hulp kunnen zijn. Klik op een van de negen puzzelstukken en bekijk de tips. 

Houd ook het Handboek voor Leraren (Geerts & Van Kralingen, 2017) erbij.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen