Rotterdam Arts and Sciences Lab: over onderwijs in de ondisciplinaire ruimte

Live sessie

Het Rotterdam Arts and Sciences Lab (RASL) is een samenwerking tussen WDKA, Codarts en Erasmus Universiteit. Studenten behalen in het dual degree programma binnen vijf jaar twee bachelor diploma's; één binnen de kunsten en één binnen de wetenschappen.

Tijdens deze sessie nemen we je mee in het RASL's onderwijs; onderwijs in de ondisciplinaire ruimte. De ruimte waarin verschillende kennisvormen samenkomen en de grenzen tussen de disciplines vervagen.

We richten ons specifiek op de RASL minor 'Re-imagining Tomorrow through Arts & Sciences'. In een panelgesprek delen oud-studenten hun ervaringen, waarna we in een workshop zelf aan de slag gaan met het verkennen van het grensgebied tussen de disciplines.

Wil je deelnemen aan deze sessie? Meld je dan vantevoren aan via onderstaande button, er is plaats voor 30 deelnemers.

Tijdstip

Kijk voor meer informatie op de website van RASL.