Menu Zoeken English

Onderwijsactiviteiten

Ja, online onderwijs is en blijft voorlopig de norm. Wel wordt stap voor stap het fysieke onderwijs weer opgestart. Kijk voor meer informatie bij het onderwerp ‘herstart fysiek onderwijs’.

Hogeschool Rotterdam stelt vast dat de overheidsmaatregelen voortdurend aangescherpt worden. Begrijpelijk. We zijn nu op een punt aangekomen dat we de hogeschool zien als een ‘online hogeschool’: Hogeschool Rotterdam Online (HRO). Dat is het nieuwe normaal. Dat blijven wij tot nader order. 

Dit betekent dat het onderwijs en toetsing online wordt aangeboden. Onze examencommissies zijn opgeroepen met grote voorrang te borgen dat de online wijze van toetsen voldoet aan de maatstaven van de wet en onze eigen regelingen. Onderwijs en toetsing dat zich niet hiervoor leent, bijvoorbeeld omdat de fysieke component onontbeerlijk is, zal wanneer het onderwijs weer in fysieke vorm herstart, worden ingehaald. Daarom is het belangrijk dat goed wordt gedocumenteerd wat wel en wat niet is aangeboden, zodat per student kan worden bepaald wat moet worden ingehaald en in welke vorm. 

Bekijk de video over tentamens en toetsing

Studenten die niet weten waar ze aan toe zijn, worden opgeroepen zich te melden bij hun opleiding, docent of studieloopbaancoach. 

Voor informatie over de BSA ga je naar het onderdeel Studievoortgang.

Veelgestelde vragen per onderwerp

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen