Menu English

Immersive Tech Week

28 november t/m 1 december

Ontdek en ervaar hoe virtuele werelden en immersieve technologie nieuwe een dimensie geven aan onze toekomst tijdens de Immersive Tech Week 2023. In navolging van een succesvolle editie in 2022, zorgen Hogeschool Rotterdam en VRdays weer voor een inspirerend en uitdagend programma voor studenten.

Toon:

Student XR Awards

Stuur je project in voor de 2e editie!

Heb jij in de afgelopen twee jaar aan een XR-project gewerkt waar je heel erg trots op bent? Stuur dan jouw project in voor de student XR Awards. 

De student XR Awards is de plek waar studenten hun technologische XR-projecten op een groot podium in de spotlight kunnen zetten. De projecten mogen niet meer dan 2 jaar oud zijn en je moet zelf hebben meegewerkt aan het project. Vooral projecten met inspirerende toepassingen, originele autonome (kunst)projecten en extended toepassingen (XR in combinatie met sensoren), komen in aanmerking voor de prijzen. 

Er zijn prijzen te winnen in de categorieën: Most Impactful Project, Best Immersive Application, Best Art Project, Most Innovative Project. 

Wie zijn de juryleden?

De ingezonden projecten worden beoordeeld door juryleden die al een flinke trackrecord hebben in het werkveld op het gebied van immersieve technologie. Hieronder stellen we hen aan je voor.

Denk jij de jury te kunnen overtuigen met jouw creatieve technologische XR Project, geef je dan op voor de Student XR Awards die worden uitgereikt op 30 november tijdens de Immersive Tech Week 2023.

Wanneer kun je je aanmelden?

Vanaf 28 september kun je je via deze website aanmelden. In november worden de genomineerde bekend gemaakt. De genomineerde projecten zullen tentoongesteld worden op donderdag 30 november op de Playground. Wil je liever een melding ontvangen in je mailbox? Dan kun je je hier opgeven voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen in de aanloop van dit unieke event.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen