Menu English

Immersive Tech Week

28 november 2022 - 2 december 2022

Ook Hogeschool Rotterdam geeft haar visitekaartje af met een gevarieerd programma, waarbij bezoekers uitgedaagd worden in de wereld van de nieuwe digitale dimensie, 3D, te stappen.

Toon:

Student XR Awards

1e editie

Er zijn al jaren allerlei soorten prachtige XR-Awards, maar tot dit jaar was er nog geen Award voor goede studentenprojecten. We vonden het tijd dat die ook in de spotlights gezet mogen worden. En daarom organiseert Hogeschool Rotterdam dit jaar de 1e edtie Student XR Awards.

We zijn op zoek naar mooie VR, AR, XR projecten die in de context van een studie gemaakt zijn. Inschrijven om mee te dingen is toegankelijk voor alle studenten in Nederland. Het project mag niet ouder dan studiejaar 20-21 zijn en de inschrijver moet er zelf aan (mee) gewerkt hebben.

Er zijn mooie geldprijzen te winnen en een deskundige jury zal gaan beoordelen op:  

  • Beste immersieve toepassing 
  • Beste autonome project (kunst) 
  • Meest inspirerende toepassing 
  • Immersief en Extended (VR/AR/MR in combinatie met sensoren)

Meld jouw project aan!


Prijsuitreiking

  • De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 2 december van 18.00 – 20.00 uur.

Lever je projecten zo snel mogelijk aan. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 25 november.
Er is bekend dat een prijzenpot beschikbaar is van 2000 EURO. Pak je kans. Er is een prijzenpot beschikbaar van 2.000,- EURO om te stimuleren dat studenten zich blijven ontwikkelen op dit fascinerende nieuwe gebied van digitale realiteiten.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen