Menu English

Immersive Tech Week

28 november t/m 1 december

Ontdek en ervaar hoe virtuele werelden en immersieve technologie nieuwe een dimensie geven aan onze toekomst tijdens de Immersive Tech Week 2023. In navolging van een succesvolle editie in 2022, zorgen Hogeschool Rotterdam en VRdays weer voor een inspirerend en uitdagend programma voor studenten.

Toon:

Hackathon

Ontdek hoe jij kan bijdragen aan een betere wereld!

Doe mee aan de Hackathon! De hackathon is een 3-daagse challenge waarbij je in een multidisciplinair team werkt aan een innovatieve oplossing voor een complex sociaal vraagstuk. De challenge wordt uitgezet door verschillende organisaties, zoals Gemeente Rotterdam, 360fabriek en social buddy. Meedoen aan de Hackathon betekent niet alleen een mooie ervaring. Je kunt daarna meteen een interessant project toevoegen aan je portfolio en je breidt je netwerk uit. 

Doe mee!

Je kunt je opgeven als individu of met een team. Als individu word je ingedeeld in een team. Zowel studenten van Hogeschool Rotterdam als andere onderwijsinstellingen kunnen zich opgeven voor de Hackathon. Ieder team werkt aan één challenge en wordt gecoacht door professionals.  

Uitgebreide informatie over de hackathon vind je hier.

Hoe kan ik me inschrijven? 

Bovenaan deze website vind je een knop naar het aanmeldformulier voor de verschillende onderdelen. Let op! Er is één aanmeldformulier voor de verschillende onderdelen. Wil je je inschrijven voor meerdere onderdelen, gebruik dan voor elk onderdeel een nieuw leeg formulier. Vink per keer aan voor welk onderdeel het formulier bedoeld is. 

Deadline: Schrijf je in voor 12 november 

Welke challenges zijn er?

Hieronder vind je een greep uit de challenges die tijdens de Hackathon zullen worden uitgewerkt.  

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen