Menu English

Immersive Tech Week

28 november t/m 1 december

Ontdek en ervaar hoe virtuele werelden en immersieve technologie nieuwe een dimensie geven aan onze toekomst tijdens de Immersive Tech Week 2023. Ontdek en ervaar hoe virtuele werelden en immersieve technologie nieuwe een dimensie geven aan onze toekomst tijdens de Immersive Tech Week 2023. Hogeschool Rotterdam en VRdays weer voor een inspirerend en uitdagend programma voor studenten.

Toon:

Masterclasses

Ga in gesprek met professionals

Tijdens de Immersive Tech Week vinden er drie masterclasses plaats waarbij studenten de kans krijgen om in gesprek te gaan met ervaren professionals die carrière hebben gemaakt tot expert binnen het vakgebied. De masterclasses gaan niet alleen over hun huidige werk maar ook over de uitdagingen die waar ze tegenaan liepen en hoe het hen heeft gevormd. De moderator is Peter van Waart, thema coördinator Smart & Social City. 

Woensdag 29 november, 14:45 - 15:45 uur 

Stage: Zeelenberg Room 

Masterclass by Erik Brown, Ceative director at Stanford University 

Eric Brown gelooft dat er talloze kansen liggen in het inclusief, representatief en toegankelijk maken van kennis voor iedereen. Als Creative Director bij Stanford University’s Digital Education unit combineert hij onderzoek, kunst en technologie om de community binnen Stanford te vergroten. 

Donderdag 30 november, 14:00 - 15:00 uur 

Stage: Zeelenberg Room 

Masterclass by Maryam Alimardani, Associate Professor at Tilburg University – School of Humanities and Digital Sciences 

Deze masterclass gaat over brain-computerinterfaces en robotica, waarbij de nadruk wordt gelegd op het bewustzijn van de gebruiker in seamless communication en de interactie met brain-computerinterfaces en robots. 

Vrijdag 30 november, 14:00 - 14:45 uur 

Stage: Jurriaanse Stage 

Masterclass by Timmy Ghiurau, Innovation Leader at Volvo Cars, Co-founder of The Point Labs and Tech & Fashion Investor 

Timmy Ghiurau leidt grote projecten op het gebied van digitale transformatie, integratie van technologie en innovatieve procesverbetering. Hij stimuleert een cultuur van innovatie en zet zich voor groeiende ondernemingen die veel impact kunnen maken in de technologische sector.

Voor de masterclasses heb je een ticket nodig. Ben je student of medewerker van Hogeschool Rotterdam? Stuur uiterlijk 22 november een mail naar immersivetechweek@hr.nl. Op 23 november ontvang je dan een link of code waarmee je een ticket kunt claimen. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen