Menu English

Welkom in de LWG kraam van Middin

Welkom bij Middin

Een stageplek bij Middin biedt veel mogelijkheden voor een hbo-er om aan de slag te gaan, ook na de stage! Diversiteit aan uitdagingen, van het zoeken naar zinvol werk, forensische zorg, multi-problematiek, samenwerking met het netwerk.

Middin biedt met 3.300 medewerkers ondersteuning, begeleiding, behandeling en zorg aan ongeveer 5.500 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking, en aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom. 

Middin heeft een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt gezinnen, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen op maat. Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. Middin is werkzaam in Zuid-Holland, onder andere in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Je ontvangt een stagevergoeding volgens de Cao ghz.

Wie zijn er online voor je? 


Praktijkbegeleider: Mark-Jeroen van Mil
Adviseur beroepsopleidingen Middin: Ilja Berkhout

 

Informatie over de doelgroep forensische zorg / lvb

Wat betekent Corona voor een cliënt?


De wereld van Jamel

Aanvullende informatie

Midden in de wijk, midden in de samenleving een zo prettig mogelijk bestaan leiden. Omringd door de mensen die je belangrijk vindt. Dat is wat Middin voor ruim 4000 cliënten nastreeft. Want wij van Middin willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische stoornis of leeftijd 
Bij Middin kiest de cliënt zelf hoe hij wil leven. Kan hij de dingen doen die bij hem passen? Want samen leven is samen durven en doen. Waar nodig helpen wij met zorg en ondersteuning. Op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra, in heel Zuid-Holland. Daarbij heeft Middin één uitgangspunt: wat kan er allemaal wél? 

Omschrijving van de leerwerkgemeenschap 
Binnen de leerwerkgemeenschap van Middin vallen op dit moment de Rotterdamse locaties Nesselande, Boermarke, Kop van Zuid, Vijverweg, Wijkleerbedrijf, De Hoekstee, Schuilingsoord, Provenier, gebiedsteam R’dam Zuid en de Hanrathstraat. 

 

 

Samenwerking

 Een bijzonder verhaal

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen