Menu English

Welkom in de LWG kraam van Laurens

"Laurens stelt mensen in staat om zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden, herstellen van een ziekte of leven met een blijvende beperking.” 

Het is onze missie om de cliënt te helpen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden. Wij zijn er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden.  

Onze naam 'Laurens' past bij onze missie. Laurens was een Romeinse weldoener, die in de derde eeuw opkwam voor mensen die dat nodig hadden. Het is een naam die we eer aan willen doen! 

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in Teams

Bekijk de vacature

Bekijk de vacature

Wie zijn er online voor je?

 

Jordy van de Luitgaren Welzijn- activiteitenbegeleider (Praktijkbegeleider) 
Ik ben sinds 2019 welzijn- activiteitenbegeleider op de locatie Borgsate.  Ik houd mij bezig met het sociale, emotionele en praktische welzijn van de cliënten te verbeteren met het inzetten van verschillende activiteiten. 

 

Stanley van der Kuil​: Individueelbegeleider​(Praktijkbegeleider)
Ik ben sinds 2018 individueel begeleider. In mijn functie werk ik 1 op 1 met bewoners die niet meer goed kunnen deelnemen aan groepsactiviteiten. Of op een andere manier extra aandacht nodig hebben bij het uitvoeren van verschillende activiteiten. Daarnaast werkt hij nauw samen met alle disciplines binnen Laurens om de extra aandacht goed en nuttig te kunnen geven aan de bewoners.

 
 

 

 

 

 

Rondleiding Borgsate

Compilatie van een beweegweek

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen