Menu English

Welkom in de LWG kraam van Fivoor

De Kijvelanden

Binnen Fivoor worden mensen behandeld die voor anderen om hen heen, voor de samenleving of voor zichzelf een gevaar vormen en ernstig grensoverschrijdend of ontwrichtend gedrag vertonen. Het gaat om mensen met een psychiatrische stoornis en het doel van de behandeling is om het maatschappelijk risico op delictgedrag te voorkomen. Op die manier draagt Fivoor bij aan een veiliger samenleving. 

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in Teams

Bekijk de vacature

Bezoek de website van Fivoor

  • Praktijkopleider Fivoor
    Liza Haring

Ik ben Liza Haring en ik vertegenwoordig Fivoor FPC de Kijvelanden, de FPK/FPA en Den Haag als praktijkopleider. Als LWG co├Ârdinator bij de FPC de Kijvelanden houd ik mij bezig met alle stagiaires; van het papierwerk tot hun persoonlijke ontwikkeling maar ook draag ik zorg voor het opleiden van stagebegeleiders en het contact met de onderwijsinstelling. Ontmoet me in onze kraam bij deze expo, ik vertel je graag meer over jouw toekomstige stageplek en onze samenwerking! 

   

LWG docent:

  • Marieke Willekes-Geers

    Ik ben Marieke Willekes-Geers. Ik ben LWG-docent bij Fivoor. Ik werk sinds november 2009 bij de Hogeschool Rotterdam. Vroeger bij SPH en tegenwoordig bij Social Work (GGZ). Van 1997 tot 2002 heb ik zelf bij de Kijvelanden gewerkt. Het is heel leuk om er nu weer vanuit een andere rol te werken.  

 

 

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen