Menu English

Welkom in de LWG kraam van Enver

Bij Enver vinden we dat elk kind recht heeft op een goede basis. Dat betekent dat een kind veilig opgroeit en trots is op zichzelf, trots op wat hij of zij kan. Dat is de beste basis om sterk en weerbaar in het leven te staan

Veilig opgroeien

Enver biedt jeugd- en opvoedhulp aan kinderen, jongeren (tussen de 0 en 28 jaar) en ouders of opvoeders in de regio's Rotterdam Rijnmond (van Rotterdam en omgeving tot en met Goeree-Overflakkee), Midden-Holland (Gouda en omgeving) en Zuid-Holland zuid (Dordrecht en Gorinchem en omgeving).  

We zijn er voor een steuntje in de rug en voor zorg en ondersteuning als de ontwikkeling van een kind in het gedrang komt. Je kunt hierbij denken aan problemen zoals pesten op school, moeilijk gedrag thuis, sombere gevoelens, maar ook ingewikkelde opvoed- of familiesituaties, waarbij de ouders of verzorgers niet meer weten hoe zij het moeten aanpakken. Jaarlijks bieden we hulp aan duizenden kinderen, jongeren en ouders.  

Enver is per 1 januari 2018 ontstaan uit een fusie tussen FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp en TriviumLindenhof 

Preventieve hulp, basishulp, specialistische hulp  

 

Vanuit Enver ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen op veel verschillende manieren. Onze collega's werken in een wijkteam, bieden specialistische hulp aan huis, schoolmaatschappelijk werk, ouderschapsbemiddeling na scheiding, opvoedcursussen en trainingen. We bieden kinderen en jongeren ook een plek om tijdelijk te wonen als het thuis niet meer gaat, zoals pleegzorg, gezinshuizen, kamertraining, leefgroepen of crisisopvang. Bij Enver kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor preventieve hulp, basishulp en specialistische hulp. 

De vacature in deze kraam is ter info, de volledige vacature vind je terug in Teams

Bezoek de website

Alle vacatures zijn vervuld!

  

 

 

 

 

Functies

De invulling van je stage hangt af van de functie waarin je stage loopt, de plek waar je dit doet en de omschrijving van je stageopdracht. De beschikbare stages zijn in de  functie van jeugdzorgwerker, pedagogisch hulpverlener, ambulant hulpverlener, jeugd- en gezinscoach. We werken nauw samen met de wijk- en jeugdteams van de gemeenten, met onze (regionale) zorgpartners en de Jeugdbescherming.  

Stagebegeleiding  

Tijdens je stage heb je één vast aanspreekpunt: je stagebegeleider. Hij of zij bewaakt en evalueert met jou je leerproces en houdt contact met je stagedocent op school. Ook biedt Enver begeleiding door een werkbegeleider in het reflectieteam.  

Jouw profiel 

Het werken in de jeugdzorg is een hele uitdaging. We gaan er vanuit dat jij je competenties bij aanvang van je stage kunt benoemen. Ambitie, zelfreflectie en integriteit vinden we belangrijk. Je bent flexibel en je toont initiatief. Je kijkt niet op van bijzondere situaties, je zet ook door als je niet welkom bent bij een gezin en je hebt respect voor de persoon voor je. Daarnaast verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en we gaan ervan uit dat je goed kunt samenwerken.  

Stageperiode  

Een HBO-stage middels de Hogeschool duurt tenminste zes maanden. Je doet 24u per week praktijkervaring op én besteed 4u per week met je LWG groep. Heb je je derdejaars stage bij Enver gedaan; meestal kun je dan ook je afstudeeropdracht bij Enver doen. 

Vergoeding  

Naast een leuke werksfeer en goede begeleiding ontvang je een stagevergoeding. Voor een stage van 32 uur per week staat een stagevergoeding van € 250,- per maand (cao jeugdzorg). En je krijgt natuurlijk waardevolle ervaring voor je toekomstige baan. 

Solliciteren  

Kun je niet wachten om bij Enver aan de slag te gaan? Kijk voor de vacatures en stageplekken op onze website. Let op, dit gaat dus niet via B3-net! En volg ons ook via sociale media: Twitter   en LinkedIn

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen