Menu
Zoeken English

Hogeschool Rotterdam Business School

Overtref jezelf

De economische wereld verandert snel en ingrijpend. Dat vraagt volgens Hogeschool Rotterdam om praktijkgerichte, onderzoekende professionals die flexibel en intuïtief kunnen inspelen op (inter)nationale veranderingen. Aan onze Business School stomen wij deze toekomstige professionals klaar voor het Nederlandse én internationale bedrijfsleven. Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen? Dan heten we je graag welkom bij Hogeschool Rotterdam Business School!

Toon:

Praktijkgerichte economen en bedrijfskundigen

Gespecialiseerde, onderzoekende professionals

Rotterdam én de rest van de wereld heeft behoefte aan gespecialiseerde en onderzoekende professionals. Economen en bedrijfskundigen die praktijkgericht zijn opgeleid volgens de laatste onderwijskundige principes.
Wij leiden professionals op die flexibel en bewust in kunnen spelen op snelle (inter)nationale veranderingen. Professionals die kansen zien en deze om kunnen zetten in commercieel aantrekkelijke, efficiënte én duurzame oplossingen.

Ben jij die ondernemende student die vanuit een brede kijk op de samenleving zichzelf en de publieke en private sector gaat helpen ontwikkelen?

Kom dan studeren bij Hogeschool Rotterdam Business School!

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.