Menu
Zoeken English

FOCUSdagen

Leiderschap in ontwikkeling

Op deze website vind je alle informatie van en over de FOCUSdagen voor leidinggevenden. Dit studiejaar vinden 3 FOCUSdagen (voorheen netWERKbijeenkomsten) plaats waar we inhoudelijke thema’s -in het licht van ons WERKplan- bespreken vanuit een leiderschaps- en veranderperspectief.

Toon:

FOCUSdagen

Ons WERK, de koers van onze hogeschool, geeft ons grote uitdagingen. Om relevant en succesvol te blijven, moeten we ons onderwijs en de manier hoe we dit organiseren aanpassen. Een transitie waarbij de verantwoordelijkheid voor het onderwijs bij opleidingsteams ligt. Met elkaar gaan we deze transitie vorm en richting geven.

Per bijeenkomst staat een thema centraal. Samengesteld door het onderwijsmanagement. Om te leren, elkaar te helpen en te inspireren.

Voor wie

  • Directeuren, onderwijsmanagers en managers van de instituten en diensten;
  • College van Bestuur.

De geadresseerden ontvangen de afzonderlijke uitnodigingen per mail. Zij kunnen, afhankelijk van het thema,  inhouds- en ervaringsdeskundigen uitnodigen (docenten, beleidsmedewerkers en lectoren).

Format en spelregels

Directieleden en managers kunnen thema’s indienen bij n.basusta@hr.nl en stellen een werkgroep samen. Samen met de programmacommissie wordt het thema en het programma uitgewerkt  voor het ochtenddeel van de FOCUSdag. 

Daarnaast is er de mogelijkheid om de middag te benutten voor een aanvullende bijeenkomst met deelnemers. Indien wenselijk en mogelijk kan de bijeenkomst op diezelfde locatie plaatsvinden. Het initiatief, de invulling van de bijeenkomst en de uitnodiging is in handen van de aanvrager (de voorzitter).

Voor reservering van de betreffende locatie voor de middagbijeenkomst dient de aanvrager dit min. 4 weken voor aanvang in bij n.basusta@hr.nl

Doel

  • Door kennisdelen, samenwerken, inspireren en leren;
  • Vanuit ervaringen en ontwikkelingen van de WERKplaatsen;
  • Werken aan leiderschapsontwikkeling.

Data

De bijeenkomst is een dagdeel (met optioneel een middagbijeenkomst) en vindt plaats op de volgende data:

  • 15 november 2018
  • 21 februari 2019
  • 9 mei 2019

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen