Extra hulp bij je studie

Soms kun je wel wat hulp gebruiken tijdens je studie. In veel gevallen kan Hogeschool Rotterdam je helpen.

Ik wil iets leren

Ik twijfel of ik de juiste opleiding heb gekozen

Kom je er zelf niet uit en wil je graag hulp bij je studiekeuze? Geen probleem, neem contact op en we helpen je graag op weg. Van een workshop tot een cursus, van een gesprek met een studiekeuzebegeleider tot oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Het kan allemaal! Ook als je al studeert en op zoek bent naar een andere opleiding.

Zo helpen wij je bij je studiekeuze?

Ik heb financiële problemen

Studeren kost geld. En soms kom je er financieel niet meer goed uit. Je hebt bijvoorbeeld schulden opgebouwd of je hebt onvoorziene grote uitgaven door persoonlijke omstandigheden. En soms kom je er financieel niet meer goed uit.

Bekijk alle financiële regelingen

Ik heb een studiedip

Wij ondersteunen en vergroten jouw studievaardigheden en welzijn, en helpen jou je studie goed en gezond door te komen. Samen met het decanaat vormen wij de afdeling Studentenwelzijn. Je kunt bij ons binnen lopen voor specifieke ondersteuning in de vorm van workshops, bijeenkomsten, keuzevakken en advies op maat.

Kom in contact met onze adviseurs

🍪

Welkom!